YEREL HABERLER - 14 Haziran 2015 Pazar 15:09

Foça'da Can Dostlara Can Olma Kermesi

A
A
A
Foça'da Can Dostlara Can Olma Kermesi

Elde edilecek geliri sokak hayvanları yararına kullanılacak olan Büyük Yaz Kermesi, Foça Demokrasi Meydanı’nda gerçekleşti. Gün boyu devam eden kermese, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Foça Hayvanlara Yardım Derneği’nin (Foça HAYAD), Foça Belediyesi’nin desteğiyle düzenlediği Büyük Yaz Kermesi’nde, ev yapımı yiyecekler, tekstil ürünleri, takılar ve el emeği ürünleri satıldı. Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, yardım kermesi standını ziyaret ederek Foça HAYAD üyelerine kolaylıklar ve hayırlı işler diledi, teşekkür etti. Başkan Demirağ, “Her zaman can dostlara can veren Foça HAYAD’ın yanındayız ve birlikteyiz” dedi.
“ÇOCUKLARIMIZ GİBİ İHTİYAÇLARI BİTMİYOR”
Yaklaşık dört yıldır Foça’da faaliyet gösterdiklerini belirten Foça HAYAD Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Huriye Kuruoğlu, “Bugün heyecanlıyız, çünkü meydanda ilk kez kermes düzenliyoruz. Sağ olsunlar, mülki amirlerimiz; Sayın Kaymakamımız Niyazi Ulugölge ve Foça Belediye Başkanımız Gökhan Demirağ bizlere büyük destek oldu. Kermesimiz için tüm emeği geçenlere, destek veren üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Bizim bu kermesten elde ettiğimiz gelirlerin bir kısmı dernek bahçesindeki kliniğimizde tedavi gören, kısırlaştırılan hayvanlarımız için kullanılıyor. Bir kısmıyla da; mama, ilaç ve temizlik ihtiyaçları karşılanıyor. Ben şuna benzetiyorum bu durumu; nasıl ki evdeki çocuklarımızın ihtiyaçları bitmiyor, hayvanlarımız da bizim çocuklarımız, onların da ihtiyacı hiç bitmiyor. Kermesimize ilgi gösteren sevgili Foçalılara ve Foça’ya gelen değerli misafirlerimize ve başta her zaman yanımızda olan Foça Belediye Başkanımız Gökhan Demirağ’a çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir