GENEL - 25 Mayıs 2016 Çarşamba 11:20

Forumbox Uygulaması Icsc Ödülleri Finalinde

A
A
A
Forumbox Uygulaması Icsc Ödülleri Finalinde

Forum Bornova, yenilikçi ForumBox uygulaması ile sektörünün en önemli kuruluşu olan Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi ICSC’nin her yıl düzenlediği ödül programlarında ‘Hizmet’ kategorisinde finale kaldı. Ödüller 9 Haziran’da Berlin’de gerçekleştirilecek törende sahiplerini bulacak.
Forum Bornova, Türkiye’de alışveriş merkezlerinde ilk defa hayata geçirilen ForumBox uygulaması ile Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi ICSC’nin her yıl düzenlediği ödül programlarında finale kaldı. Bu yıl 8 kategoride verilecek olan ICSC Solal Pazarlama Ödülleri, 9 Haziran’da Berlin’de sahiplerine teslim edilecek. Bugüne kadar 10 binden fazla kişinin indirdiği ve 5 bine yakın hediye kazandıran ForumBox uygulaması ile finale kalan Forum Bornova ise ‘Hizmet’ kategorisinde ödülün sahibi olmaya aday. Avrupa Alışveriş Merkezleri Ödülleri’nde başvurular, proje aşamasından operasyonel sonuçlara kadar çeşitli kriterlerde değerlendirilerek Avrupa’nın en iyisi seçilmek için yarışıyor. Avrupa’nın gayrimenkul dalında en önemli ödüllerinden biri olan bu programda projeler sektör liderlerinden oluşan profesyonel bir jüri tarafından değerlendiriliyor.
FORUMBOX NEDİR?
Forum Bornova mağazalarından alışveriş yapan ziyaretçiler, ForumBox uygulamasını akıllı telefonlarına indiriyor ve alışverişlerini uygulamaya giriyor. Forum Bornova’da yer alan ForumBox masasına gelerek sisteme girdikleri alışveriş belgesini aktif hale getiren ziyaretçiler, puanlarına karşılık gelen hediyeyi anında masadan temin edebiliyor. Kart taşıma derdi olmadan akıllı telefonlar ile kolaylıkla ulaşılabilen ForumBox uygulaması, Forum Bornova mağazalarından yapılan alışverişlere yüzde 2 ile yüzde 10 arasında puan kazandırıyor. Ziyaretçiler, uygulama içindeki anketi doldurarak veya Forum Bornova’da check-in yaparak da puanlara puan katma fırsatı yakalıyor. Birbirinden farklı hediyeler ile alışveriş sevenlere keyifli bir deneyim vadeden ForumBox uygulaması, Google Store veya App Store’dan ücretsiz olarak indirebiliyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir