SPOR - 12 Kasım 2018 Pazartesi 11:32

Göztepe’nin skor yükünü Yasin çekti

A
A
A
Göztepe’nin skor yükünü Yasin çekti

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe’de Yasin Öztekin, bu sezon İzmir ekibinin ligde attığı gollerin yüzde 60’ına doğrudan katkı yaptı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe’de Yasin Öztekin, bu sezon İzmir ekibinin ligde attığı gollerin yüzde 60’ına doğrudan katkı yaptı.


Sezon başında Göztepe’ye gelen Yasin Öztekin, İzmir temsilcisinde adeta ikinci baharını yaşıyor. 12 lig maçında 7 kez rakip fileleri sarsan Öztekin takımın en skorer oyuncusu olmayı başarırken, sarı-kırmızılıların attığı gollerin yüzde 60’ına doğrudan katkıda bulundu. Göztepe 12 haftada rakip ağlara 15 gol bırakırken, Yasin Öztekin 7 kez gol sevinci yaşayarak bu alanda takımın en başarılı ismi olmayı başardı. Deneyimli oyuncu attığı 7 golün yanı sıra bu sezon 2 kez de gol pası vererek 15 golün 9’una doğrudan katkı verdi. 15 golün 9’una direkt katkı yapan Yasin, bu sezon İzmir ekibinin attığı gollerin yüzde 60’ına imza atarak oldukça formda bir görüntü sergiledi.



Krallık yarışı veriyor


Attığı 7 golle takımın skorer ismi konumunda bulunan Yasin Öztekin, 12 gollü Kasımpaşa’nın forveti Diagne’nin ardından gol krallığı yarışında da ikinci sırada kendine yer buldu. Deneyimli futbolcu, forvette görev yapmamasına rağmen Rodallega, Doukara, Burak Yılmaz ve Eren Derdiyok gibi golcüleri geçmeyi başardı. Öztekin, kariyerinde en golcü sezonu 2016/2017 sezonunda Galatasaray’da forma giyerken yaşadı. Tecrübeli isim o sezon 36 resmi maçta rakip filelere 11 gol bırakmayı başarırken, bu yıl 5 gol daha atması durumunda kendi kariyer rekorunu da kırmış olacak.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara 101 kişinin hayatını kaybettiği Ankara Garı davasında mütalaa açıklandı Yargıtay’ın bozma kararı sonrası tekrar görülen terör örgütü DEAŞ’ın Ankara Garı önünde 10 Ekim 2015’te düzenlediği ve 101 kişinin öldüğü saldırıyla ilgili 10’u tutuklu 26 sanığın yargılandığı davada esas hakkındaki mütalaa açıklandı. Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanıklar bulundukları cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılırken, taraf avukatları salonda hazır bulundu. Avukatlar, kovuşturmanın genişletilmesini ve terör saldırısından önce ihmali bulunan kamu görevlileri hakkındaki belgelerin mahkemece değerlendirilmesini talep etti. Beyanların ardından esas hakkındaki görüşünü açıklayan savcı, sanık Erman Ekici’nin "anayasal düzeni ihlal" suçundan 1, "101 kişiyi kasten öldürme" suçundan da 101 kez olmak üzere toplam 102 kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti. Ekici’nin 379 kişiyi kasten öldürmeye teşebbüs suçundan da 6 bin 822 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep eden savcı, diğer sanıklar Abdülmubtalip Demir, Talha Güneş, Metin Akaltın, Yakub Şahin, Hakan Şahin, Halil İbrahim Alçay, Resul Demir, Hacı Ali Durmaz ve Hüseyin Tunç için de "kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis talebinde bulundu. Söz alan sanık Ekici, savunmasını hazırlamak için süre talep etti. Mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların mevcut hallerinin devamına hükmederek, duruşmayı 26 Haziran’a erteledi.