MAGAZİN - 16 Ağustos 2018 Perşembe 14:19

İzmirli söz ve beste yazarından yeni parça: "Bukalemun"

A
A
A
İzmirli söz ve beste yazarından yeni parça: "Bukalemun"

İzmirli söz ve beste yazarı Özcan Tekin, çıkardığı “Bukalemun” adlı single çalışması ile dikkatleri üzerine çekiyor.

İzmirli söz ve beste yazarı Özcan Tekin, çıkardığı “Bukalemun” adlı single çalışması ile dikkatleri üzerine çekiyor. İki günde sosyal medyada 200 bin kişinin dinlediği şarkı, yazlık mekanlarda da çalmaya başladı.


İlk şarkısının sözlerini 13 yaşında yazmaya başlayan ve hiçbir zaman şarkı sözü yazmayı bırakmayan Özcan Tekin, yine söz ve bestesi kendine ait olan “Bukalemun” adlı şarkısı ile müzik piyasasına ’merhaba’ dedi. Müzikseverler ve eleştirmenlerden tam not alan Tekin, sosyal medya üzerinden şarkısıyla oldukça başarılı bir gelişme kaydetti. İki üniversite mezunu olan yakışıklı şarkıcı, hayalimi gerçekleştirmek için yazdığını ifade ederek, "Müzik hayatımda hep vardı. Buna en güzel örneklerden birisi de yüksek lisansta bilimsel çalışmasını müzik endüstrisi üzerine yapmasıdır. Artık single zamanı gelmişti. Kendi kurduğum yapımcı firmamın da sanatçısı olarak müzik piyasasına girdim. Türkiye’nin de en iyi sanatçıları arasında yer alan ve aynı mahalleyi paylaştığım Yıldız Tilbe, Özcan Deniz, Yavuz Bingöl, Ali Yılmaz gibi isimleri örnek alıyorum" dedi.


’Bukalemun’ adlı single çalışması hakkında da bilgi veren sanatçı, kişilerin ilişki yaşarken çok değişken karakterli olmaları sebebiyle şarkıyı kaleme aldığını anlattı. Özcan Tekin, son olarak, "Müzik aşkının önünde hiçbir gücün duramayacağına inanıyorum" diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın CHP’li Tetik’den Nazilli’ye Halk Market müjdesi CHP Nazilli Belediye Başkan adayı Dr. Ertuğrul Tetik, göreve gelir gelmez ilk hizmet olarak enflasyona karşı vatandaşların mutfağına nefes aldıracak, tamamen yerli ve doğal gıdaların piyasanın altında satışa sunulacağı belediye iştiraki olan Halk Marketler zincirlerini açacağını müjdeledi. 31 Mart Belediye Başkanlığı seçimine 2 gün kala bir proje daha açıklayan CHP’li Ertuğrul Tetik, İhtiyaç sahiplerinin temel gıda ve hijyen ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Belediye iştiraki olacak olan Halk marketler zincirini hayata geçireceğini açıkladı. Nazilli’nin farklı Mahallelerinde açılacak olan Halk Marketlerde, enflasyona karşı vatandaşların mutfağına nefes aldıracak olan proje için tüm altyapı ve fizibilite çalışmalarını ekonomistler tarafından hazırlandığını açıklayan Tetik, kaliteli ve güvenilir ürünlerin uygun fiyatlara üreticiye sunulacağı, aynı zamanda istihdam oluşturacak olan bu proje kapsamında halka sağlıklı, ekonomik ve güvenilir bir şekilde gıda ulaştırılacağını ifade etti. ’Emekliye indirim kartı’ Nazilli ve Aydın bölgesindeki çiftçiler tarafından üretilen doğal ve sağlıklı ürünlerin satışa sunulacağı Halk Marketlerde, emekli vatandaşların da unutulmadığını belirten CHP’li Belediye Başkan Adayı Tetik, "Aydın Büyükşehir Belediyesinin Ege et marketlerinde uyguladığı emekli kart sistemini de halk marketlerde uygulayacağız. Nazilli’de ilk bir yıl içerisinde çeşitli mahallelerde yaygınlaşacak olan Halk Marketler zinciri Nazilli halkının mutfak giderlerine önemli tasarruf sağlayacak" dedi.