YEREL HABERLER - 07 Aralık 2016 Çarşamba 12:02

Saç ekim tedavisine talep 2016’da yüzde 30 arttı

A
A
A
Saç ekim tedavisine talep 2016’da yüzde 30 arttı

Özel Gazi Hastanesi Saç Ekim Birimi Koordinatörü Yasemin Gülgör, 2016 yılını saç ekim tedavisi açısından değerlendirerek, saç ekimine olan ilgi ve talebin bu yıl yüzde 30 oranında arttığını söyledi.
Özel Gazi Hastanesi Saç Ekimi Birimi Koordinatörü Yasemin Gülgör, 2016 yılını değerlendirdi. Saç ekiminin artık bir sektör haline geldiğini ifade eden Gülgör, bu yıl saç ekim tedavisine olan ilginin bir önceki yıla oranla yüzde 20-30 arasında artış gösterdiğini söyledi. Sosyal medya, dijital medyada yapılan bilgilendirmelerin bu artışta etkisi olduğunu anlatan Gülgör, yurt dışından saç ekimi için gelen turist sayısında da bir artış görüldüğünü dile getirdi. Gülgör, "Yurt içi ve dışından çok fazla hastamız İzmir’e tedavi olmaya geliyor. Doğudan çok sayıda hastamız var. Erzurum’dan Mardin’e, Antalya’dan Samsun’a hastalarımız var. Yurt dışında ise, Almanya ve Hollanda başta olmak üzere dünyanın bir çok yerinden tercih ediliyoruz. Bu sayede turizme katkı sağlamaktan da memnuniyet duyuyoruz. Güzel İzmirimizin tek eksiği yurt dışındaki her ülkeden direk uçuş olmaması. Bu sorunun da kısa sürede çözüleceğini umuyoruz" dedi.
Yapılan işlem sonrasında hastalarını yüzü gülerek ülkelerine uğurlamanın kendileri için önemli olduğunu anlatan Gülgör, "Hastalarımız sağlık için geldikleri İzmirimizde aynı zamanda gezme ve dinlenme fırsatı da buluyorlar. Yurt dışından ve şehir dışından gelen hastalarımızı burada misafir ediyoruz. Bu sayede sağlık turizmine de bir katkı sağlıyoruz. Burada hem tedavi oluyor hem de Ege’nin güzelliklerini gezme fırsatı yakalıyorlar. Bu aynı zamanda ülkemizin, şehrimizin de tanıtımını sağlıyor. Bizlere güvenip, bizleri tercih eden hastalarımız yapılan operasyondan memnun kalınca çevresine de tavsiyede bulunuyor. Bizler için en önemlisi hastalarımızın sonuçtan memnun olması" şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde normal sezon sona erdi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler Süper Ligi’nde 22 haftalık normal sezon, bugün oynanan karşılaşmalar ile ererken, Beşiktaş ligi ilk sırada tamamladı. 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler Süper Ligi’nde 22 haftalık normal sezon sona erdi. Beşiktaş Safi Çimento’nun birinci olarak tamamladığı Erkekler Süper Ligi’nde normal sezonu 1, 2, 3 ve 4’üncü sırada arasında tamamlayan takımlar Play-off Şampiyonluk Etabı oynarken, sezonu 5, 6, 7 ve 8’inci sırada tamamlayan takımlar “Play-Off Sıralama Etabı” oynayacak. Buna göre Şampiyonluk Etabı ilk tur müsabakaları; birinci (Beşiktaş) tamamlayan takım ile dördüncü (Spor Toto) tamamlayan takım; ikinci (Sakarya BBSK) tamamlayan takım ile üçüncü (Beykoz Belediyesi) tamamlayan takım arasında oynanacak. Şampiyonluk etabı ilk tur müsabakaları; üç müsabakalık serilerde, iki galibiyet üzerinden oynanacak. Bu serinin ilk iki maçı normal sezonu üst sırada tamamlayan takımın, üçüncü maçı normal sezonu daha alt sırada tamamlayan takımın sahasında oynanacak. Şampiyonluk etabı ilk tur müsabakalarında iki maç galip gelerek rakibini eleyen iki takım finale yükselecek. Play-Off Şampiyonluk Etabı final serisi ise beş müsabakalık seride üç galibiyet üzerinden oynanacak. Normal lig sezonunu beş ile sekizinci sıra arasında bitiren takımlar sıralama etabı oynayacak. Sıralama etabı ilk tur müsabakaları; beşinci tamamlayan takım ile sekizinci tamamlayan takım; altıncı tamamlayan takım ile yedinci tamamlayan takım arasında oynanacak. Erkekler Süper Ligi 22. hafta sonuçları: Rize Belediyesi 33-56 Beykoz Belediyesi Trabzon BBSK 30-33 Köyceğiz Belediyesi Spor Toto 31- 24 İzmir BBSK Sakarya BBSK 41-34 Nilüfer Belediyesi Beşiktaş Safi Çimento 51-23 Bahçelievler Belediyesi