GENEL - 14 Şubat 2013 Perşembe 13:58

SEVGİLİLER GÜNÜ`NDE AKVARYUMDA EVLİLİK TEKLİFİ

A
A
A
SEVGİLİLER GÜNÜ`NDE AKVARYUMDA EVLİLİK TEKLİFİ

Bursa`da Sevgililer Günü dolayısıyla bir balık restoranına giden çiftler, sevgililerine hoş bir sürpriz yaptı. Sevgililerini restorana getiren erkekler, akvaryumdan evlenme teklifi yaptırdı.
Yıldırım Belediyesi tarafından yaptırılan Kaplıkaya Cazibe Merkezi`nde bulunan Kocamanlar Balıkçılık, Sevgililer Günü`nde evliliği düşünen çiftler için ilginç bir program tertipledi. Özel gece için kız arkadaşları ile restorana gelen erkekler, önce yemek siparişlerini verdi. Bu sırada dev akvaryuma giren dalgıç, elinde `Sevgililer Günü`nüz kutlu olsun` yazılı döviz ile müşterileri selamladı. Ardından erkeklerin, kız arkadaşları için sürpriz hazırladığı masanın önündeki cama ilerleyen dalgıç, `Benimle evlenir misin` yazılı dövizi açtı. İlginç evlenme teklifi karşısında bayanlar adeta şaşkına döndü. Sürpriz evlenme tekliflerinin ardından erkekler, yanlarındaki yüzükleri "evet" diyen sevgililerinin parmaklarına taktı.
14 ŞUBAT`TA İLGİNÇ EVLENME TEKLİFİ
1 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Özge Gürbüz için sürpriz bir evlilik teklifi yapan Makine Mühendisi Ozan Ayva (31), ``Uzun zamandır kendisine sürpriz bir evlilik teklifi etmeyi düşünüyordum. Burayı da öğrenince buna karar verdim. Bu fırsatı kaçırmadım. Bir senedir beraberiz. 14 Şubat tarihini de sevgililer günü olduğu için tercih ettim`` dedi.
Bursa`da bir su firmasında müşteri temsilcisi olarak çalışan Özge Gürbüz ise, ilginç evlenme teklifi ile ilgili olarak, ``Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Şok oldum. Şaşırdım ama çok güzel oldu. Böyle bir şey beklemiyordum. Çok büyük bir sürpriz oldu`` diye konuştu.
Ozan Ayva, evlenme teklifinin ardından sevgilisinin parmağına yüzük takmayı da ihmal etmedi.
40 ÇİFTE BALIKADAMLI EVLENME TEKLİFİ
Müşteriler için ilginç bir program hazırladıklarını söyleyen Kocamanlar Balıkçılık Yöneticisi Suat Özalp, bu hizmetin tamamen ücretsiz olduğunu belirtti. Özalp, "Bunu doğum günü kutlamaları için de yapıyoruz. Bugün Sevgililer Günü olduğu için böyle bir sürpriz hazırlamak istedik. Çok sayıda müşterimiz ilgi duydu ve kız arkadaşları için böyle bir sürpriz yapmak istediler. Bugün 40`a yakın evlilik teklifini bu şekilde hazırladık. Herkes şaşırıyor" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir