ASAYİŞ - 14 Nisan 2017 Cuma 14:17

Kayıp okul müdürünün cesedi gölette bulundu

A
A
A
Kayıp okul müdürünün cesedi gölette bulundu

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde yakınlarının kendisinden haber alamadığı okul müdürünün cansız bedenine, Ceyhan Nehri’nin kaynak noktasındaki gölette ulaşıldı.

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde yakınlarının kendisinden haber alamadığı okul müdürünün cansız bedenine, Ceyhan Nehri’nin kaynak noktasındaki gölette ulaşıldı.


Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Büyükyapalak Mahallesi’ndeki ortaokulda müdürlük yapan Mehmet Çelik’ten, önceki gün saat 16.00 sıralarında evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı. Yakınları, tüm aramalara rağmen cep telefonunu açmayan Çelik’e ulaşamadı. Sabah saatlerinde ise Ceyhan Nehri’nin doğduğu nokta olan Pınarbaşı göletinde su üzerinde bir kişinin hareketsiz şekilde durduğunu gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Suda bir cesetle karşılaşan polis, çevreyi güvenlik şeridi ile kapatırken, bir taraftan da şahsın kimliğini belirlemeye çalıştı. Yapılan incelemede su üzerindeki cesedin, 13 Nisan 2014 günü saat 16.00’dan beri kendisinden haber alınamayan Mehmet Çelik’e ait olduğu belirlendi. Kendisine ait 38 FB 800 plakalı otomobili Abdulhamit Han Parkı içerisine park ettiği ve cep telefonunu da araç içerisinde bıraktığı tespit edilen Mehmet Çelik’in, Büyükyapalak Mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu ve Büyükyapalak Gazi Ortaokulu Müdürü olarak görev yaptığı öğrenildi.


Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Mehmet Çelik’in cansız bedeni itfaiye ekiplerince sudan çıkarılırken, olayın intihar olabileceği üzerinde duruluyor.


Çelik’in kesin ölüm sebebi, Malatya Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak otopsinin ardından belli olacak. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kütahya Kütahya’da silah ticareti operasyonu: 6 gözaltı Kütahya ve Afyonkarahisar’da kaçak silah ticareti yapanlara yönelik 7 adrese eşzamanlı düzenlenen operasyonda, 6 şüpheli gözaltına alındı. Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde silah ticareti yapan şahısların tespitine yönelik Asayiş Şube ve İstihbarat Şube Müdürlükleri tarafından yapılan koordineli çalışma sonucu, Afyon’dan silah bulundurma ruhsatı ile birlikte yasal yoldan silah satın alan şahısların Kütahya’ya getirdikleri silahları sattıkları ve satışı gerçekleştirdikten sonra da hırsızlık süsü vererek çalındığı yönünde müracaatta bulundukları tespit edildi. E.D. (37), E.D. (39), Y.V. (32) ve B.M. (23) isimli şahıslar hakkında projeli teknik ve fiziki takip çalışması neticesinde yapılan ara yakalamada, toplam 66 adet çeşitli çaplarda tabanca fişeği ele geçirildi. Hakkında çalışma başlatılan 4 şüpheli şahsın 2 ayrı şahıs ile silah ticareti konusu ile ilgili olarak irtibatlı olduğu tespit edildi. Şüphelilerin yakalanması ve soruşturmaya konu başkaca suç unsurlarının ele geçirilmesi amacıyla Kütahya İl merkezinde 6 şüpheli şahsın yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilebilmesi için Kütahya il merkezinde 4 adres, jandarma sorumluluk bölgesi olan Siner Mahallesi’nde 3 adres olmak üzere toplamda 7 adreste yapılan eş zamanlı operasyon sonucu 6 şüpheli şahıs yakalandı. Yapılan arama neticesinde, 2 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet av tüfeği, 127 adet tüfeği kartuşu, 13 adet çeşitli çaplarda tabanca fişeği ve 5 adet tabanca şarjörü ele geçirildi. Yakalanarak gözaltına alınan 6 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.