YEREL HABERLER - 16 Haziran 2015 Salı 16:30

Altın Safran Fotoğraf Yarışması Başvuruları Başladı

A
A
A
Altın Safran Fotoğraf Yarışması Başvuruları Başladı

Safranbolu Belediyesi tarafından bu yıl 16. sı düzenlenecek olan Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamında her yıl büyük bir ilgi ve yoğun katılımcının yer aldığı Altın Safran Fotoğraf Yarışmasında başvuruları başladı.
Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “ Bu yıl 16.’sı gerçekleştirilecek olan Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamında düzenlenen, yine 16. sı yapılacak olan Altın Safran Fotoğraf yarışmasına tüm fotoğraf severleri davet ediyoruz. Başvuru formu ve şartnamesi ( TFSF ) Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu web sitesi ve ( www. altinsafran.org ) sitesinden edinilebilir. Yarışmaya katılmak isteyen Amatör ve profesyonel tüm fotoğraf severlere duyurulur ” denildi.
16.06 2015 tarihi itibari ile başlayan başvurular, 09.09.2015 Çarşamba günü saat 17.00’da sona erecek.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Denizli Başkan Arslan, Çameli’nde fırtınanın oluşturduğu hasarları yerinde inceledi Kuvvetli fırtınanın etkili olduğu Denizli’nin Çameli ilçesinde belediye başkanı Cengiz Arslan hasar gören alanlarda incelemelerde bulundu. Denizli’de etkisini gösteren kuvvetli fırtına kentin farklı ilçelerinde yıkıma yol açtı. Gece saatlerinde etkisini gösteren fırtına Çameli ilçesinde de hasarlara yol açtı. İlçedeki seralarda, kapalı halı sahalarda ve bazı işletmelerde hasar meydana geldi. Sabah saatlerinde sahaya inen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, hasarın oluştuğu alanlarda incelemeler de bulunarak üreticilere ve işletmecilere geçmiş olsun dileklerinde bulundu. İlçede etkisini gösteren kuvvetli fırtına ve yağış sonrası incelemeler yaparak hasar tespitlerinde bulunduklarını ifade eden Başkan Arslan, “Kuvvetli Fırtına ve şiddetli yağış sonrası naylonları yırtılan, hasar gören seralarımız ve fidanları zarar gören üreticilerimize yardımcı olmak için konuyu Devletimizin yetkili mercilerine ileterek; zarar gören vatandaşlarımızın hasarlarını karşılamak için elimizden geleni yapacağız. Üreticilerimizin her zaman yanındayız ve destekçileri olmaya devam edeceğiz. Seralar haricinde ilçe merkezimizde ve ilçemiz kapalı halısahasında da maddi hasar meydana geldi. Meydana gelen hasarı en kısa sürede gidereceğiz. Fırtınadan zarar gören üreticilerimize ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Allah’ım ülkemizi ve milletimizi fırtına, sel, yangın, deprem vb. Afetlerden muhafaza eylesin. İlçemizdeki tüm vatandaşlarımıza tekrardan geçmiş olsun” dedi.