GENEL - 30 Temmuz 2018 Pazartesi 12:14

Çaylı’dan BAKKA’ya teşekkür

A
A
A
Çaylı’dan BAKKA’ya teşekkür

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansının 2018 yılı proje teklif çağrısına sundukları 1 milyon bedelli hibe projelerinin kabul gördüğünü söyledi ve bu konuda emeği geçenlere teşekkür etti.

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansının 2018 yılı proje teklif çağrısına sundukları 1 milyon bedelli hibe projelerinin kabul gördüğünü söyledi ve bu konuda emeği geçenlere teşekkür etti.


Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Yenice Belediyesi’nin bir önceki yılda da BAKKA ile ortaklaşa bir proje yürüttüklerini söyledi ve “ Bu projemiz başarı ile sonuçlanmıştı. Projeyi kontrol ve takip eden BAKKA yetkililerinden proje süresince ve bitiminde övgüler almıştık. Örnek bir proje uygulaması olmuştu. Yenice Belediyesi Ihlamur Teras Tesisleri için hazırlanan bu proje kapsamında 14 adet bungalov ev, konferans salonunun iç dizaynının teşrifatı, yangın sistemi, güvenlik ağı, elektrik altyapısı, ses sistemi, internet ve TV sistemi hazır hale getirilmişti “ dedi. Çaylı, başarı ile sonuçlanan güzel bir projenin ardından yine Yenice İlçesinin ve Batı Karadeniz’in İncisi Ihlamur Teras Sosyal Tesislerinde, yapılması planlanan başta 2 cep müze olmak üzere 7 bungalov ev, hediyelik eşya satış dükkânı, organik ürün pazarı tezgâhları, kamelya ve oturma bankları, çevre düzenlemesi ve tanıtım materyalleri ile projede eksiklik görülen bölümler için yeni bir projeyi BAKKA’ya sunduklarını dile getirdi ve projelerinin kabul gördüğünü söyledi.


Çaylı, açıklamasını şöyle tamamladı:


"Yenice Belediyesi bizim hizmet dönemimiz süresince gerçekleştirdiği birçok kalıcı hizmetin yansıra kurumsallaşmasını da en üst düzeye taşımıştır. BAKKA ile yürüttüğümüz projeler geçen yıl beğeni toplamıştır ve bu yıl yeni bir işbirliğinin onayı gelmiştir, projemiz kabul edilmiştir. BAKKA’ya sunduğumuz ve kabul gören projemiz için, başta BAKKA Yönetim Kurulu Başkanı- Karabük Valimiz Sayın Kemal Çeber olmak üzere Yönetim Kuruluna, BAKKA Genel Sekreter Vekili Elif Acar ve kıymetli personeline, projemizi hazırlayan ekibimiz Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksek Okulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Afitap Bulut’a, Öğretim Görevlisi Seda Tatdık’a, belediyemiz personeli Aşkın Uzunkara ve Hasan Bağbaşı başta olmak üzere, geçtiğimiz yıl projenin başarı ile tamamlanmasına vesile olan işçi ve memur personelimize, basınımıza velhasıl emeği geçen herkese ayırım yapmaksızın teşekkür ediyor, saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum."

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Öğrencisini zorbalık yaptığı gerekçesiyle uyaran öğretmene veliden şiddet: O anlar kamerada Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından okulda şiddete uğradı. Şiddet uygulayan veli polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, şahsın öğretmene yumruk attığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, Sarıyer Prof. Ali Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, okulda görev alan öğretmen Necla Ö. akran zorbalığı yapan bir öğrencisini uyardı. Uyarı üzerine öğrencinin "Bana nasıl davranacağınızı öğreneceksiniz" diyerek öğretmeni tehdit ettiği öğretmenin ise, "Evladım ben senin öğretmeninim. Bu nasıl bir üslup?" diyerek uyardığı ileri sürüldü. Öğretmen Necla Ö., daha sonra öğrencinin babası Ali Ç.’yi okula çağırdı. Daha önce de okul öğretmenleri ve yöneticileri ile de tartışarak sorun çıkardığı ileri sürülen Ali Ç., okul koridorunda gördüğü öğretmen Nazlı Ö.’yü yumruk atarak yaraladı. Öğretmen aldığı darbe sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılırken iş göremezlik raporu verildiği öğrenildi. Polis ekipleri ise konuya ilişkin çalışma başlatırken veli Ali Ç.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Öte yandan öğrencinin de benzer nedenlerden dolayı ara dönemde bulunduğu okula nakli yapıldığı ileri sürülürken öğretmenin darp edildiği anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Bingöl Bingöl’de asayiş şube müdürlüğü nisan ayı faaliyetlerini açıkladı Bingöl’de İl Emniyet Müdürlüğü, asayiş şube ekiplerinin nisan ayı içerisinde yaptığı faaliyetlerini açıkladı. Açıklamada kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahsın tutuklandığı belirtildi. Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Son 1 yıl içerisinde silahlı yaralama, silahlı tehdit, oto kurşunlama, yağma, 6136 sayılı kanuna muhalefet, mala zarar verme, genel güvenliği kasten güvenliği tehlikeye sokma olaylarına karışan ayrıca birden fazla kişi tarafından birlikte silahla tehdit, kasten yaralama suçlarından 8 ay 22 gün kesinleşmiş hapis cezası ile ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma suçlarından aranan şüpheli şahıs ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 17 (on yedi) adet fişek ile birlikte yakalanarak adli makamlarca tutuklanmıştır. 9 Nisan 2024 günü ilimiz şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi insaf sokak üzerinde meydana gelen silahla yaralama ve ilimiz Yenimahalle gümüş sokak üzerinde meydana gelen kasten yaralama, tehdit, hakaret, mala zarar verme, 6136 sayılı kanuna muhalefet olaylarının faili olan şüpheli şahıslar yakalanarak adli tahkikata başlanmıştır. Yine hakkında toplam 22 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı olan 1 şahıs yakalanmış, adli işlemlerinin akabinde tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir” denildi.