YEREL HABERLER - 28 Mart 2015 Cumartesi 14:33

İl Başkanı Saylar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Karabük Ziyaretini Değerlendirdi

A
A
A
İl Başkanı Saylar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Karabük Ziyaretini Değerlendirdi

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Karabük ziyaretini değerlendirerek, “ 60-70 bin kişi meydanı doldurarak, Türk bayrakları ile oluşturduklarını ambiyans bizleri oldukça memnun etti” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Karabük’e gelmesinden dolayı kendilerine teşekkür eden İl Başkanı Saylar, “Karabük halkı kendisini özlemişti. Özlemini de şehir meydanını doldurarak coşkulu bir karşılama ile gösterdi. Yaklaşık 60 - 70 bin kişinin o alana toplanıp Türk Bayrakları ile güzel bir ambiyans sergilemesi bizi çok memnun etti. Karabük insanı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı sevdiğini bu şekilde kanıtladı. Cumhurbaşkanımız bu şehre Başbakanlığı döneminde 12 yıl boyunca çok büyük hizmetler etmiştir. Hizmetleri karşısında Karabük halkı kadir şinaslığını gösterir ve göstermeye de devam edecektir. Bakanlarımızda buraya gelip destek verdikleri için teşekkür ediyoruz. Şehir meydanında bu programı Cumhurbaşkanlığı düzenlerken, ilk olarak Karabük belediyesinden başladık. Belediye ziyareti sırasında 5 bin kişi Cumhurbaşkanımızı karşıladı. Belediye Başkanımız Rafet Vergili’ye de verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanımız toplu açılış ve halka hitap ettikten sonra Karabük Valiliği ziyareti sonrası kendiliğinden olarak gelişen Safranbolu ziyareti oldu. Burada da toplanan 10 bin kişiye hitap ettikten sonra kentimizden uğurladık. Bu anlamda şehre baktığımız zaman siyaset yaparken, insanların şehrine hizmet ettiğini ve barışçıl, kucaklayıcı siyaset yapmanın da en güzel örneğini Kültür merkezi önünde devasa helikopter pisti yapmakla gösterdik. Biz bu alanı hükümet olarak değil, Karabük Belediyesi, İl Özel idaresi ve diğer kurumlarla ortaklaşa 3 günde yapılan bir çalışma ile yapıldı. Kucaklayıcı siyasetin örneğini gösterdik” dedi.
“KARABÜK HALKI CUMHURBAŞKANI SEVİYOR”
Sosyal medya üzerinden paylaşılan bazı fotoğrafların yer aldığı yönünde bir soruya ise Saylar, “Cuma namazı öncesi bütün ilçelerdeki arkadaşları şehir meydana gelmelerini istemiştik ve bu anlamda çalıştık. Cuma namazını şehir meydanına yakın alanda kıldıktan sonra meydana gelinmesi yönünde çağrımız oldu ve bir saatlik bir süre vardı. Çekilen fotoğrafla namazdan önceki fotoğraflar. Namazdan sonra çekilen fotoğrafları ulusal medyadan arkadaşlar seyretsin. Bunlar halisyonisyon değil yani. Şuana kadar şehir meydanında hiç kimse miting yapmaya cesaret edemedi. Biz Cumhurbaşkanı ekibimize bu alanı tavsiye edip, biz bu alanın dolacağını ve Karabük’ün Cumhurbaşkanımızı sevdiğini söyledi. 250 bin nüfuslu bir kentte bu alan dolmaz dediler ama halk bizi yanıltmadı. Karabük halkı Cumhurbaşkanı seviyor” ifadesinde bulundu.
MHP’li Belediye Başkanının bunu teyit etmesini nasıl karşıladığı yönde bir soruya ise, “Cumhurbaşkanı hepimizin Cumhurbaşkanı. Bugün MHP’nin ve CHP’nin’de Cumhurbaşkanı. Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin de Cumhurbaşkanımızı bu şekilde yad edip karşılaşmasından dolayı hem belediye başkanımıza hem de MHP il başkanımıza teşekkür ediyoruz. Siyaset kucaklayacı olmalı, ülkesine katkı verecek siyaset olmalı. Bu anlamda, başta Valimiz olmak üzere, Tüm il ilçe AK Parti teşkilat kademelerine, STK temsilcilerine ve Karabük halkına çok teşekkür ediyorum” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Ziraat Türkiye Kupası: Trabzonspor: 1 - Fatih Karagümrük: 1 (İlk yarı) Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final İlk maçında Trabzonspor ile Fatih Karagümrük karşılaşıyor. Müsabakanın ilk yarısı 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 15. dakikada sağ taraftan rakiplerinden sıyrılarak ceza sahası içine giren Visca, şutunda top Sirigu’nun sağından ağlara gitti. 1-0 21. dakikada Mendes’in ceza sahası dışından vuruşunda kaleci Uğurcan Çakır, topu kornere çeldi. 22. dakikada ceza sahası içinde Rohden’in pasında Mendes topu filelere gönderdi. 1-1 41. dakikada Mendy’nin penaltı noktasına gönderdiği topa gelişine vuran Denswill’in şutunda meşin yuvarlak kaleci Sirigu’nin solundan ağlarla buluştu. 2-1 Hakemler: Ali Şansalan, Murat Tuğberk Curbay, Süleyman Özay Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Meunier, Mendy, Denswill, Eren Elmalı, Berat Özdemir, Bardhi, Fountas, Visca, Pepe, Enis Destan Yedekler: Muhammet Taha Tepe, Baniya, Fernandez, Umut Bozok, Kerem Şen, Umut Güneş, Onuachu, Göktan Gürpüz, Arif Boşluk, Orsic Teknik Direktör: Abdullah Avcı Fatih Karagümrük: Sirigu, Veseli, Biraschi, Ceccherini, Levent Mercan, Rohden, Feghouli, Emre Mor, Eysseric, Mendes, Güven Yalçın Yedekler: Emre Bilgin, Can Keleş, Emir Tintiş, Nazım Sangare, Salih Dursun, Vinicius, Adnan Uğur, Paoletti, Adnan Uğur, Tarık Tuğyan, Teklic Teknik Direktör: Tolunay Kafkas Goller: Visca (dk. 15), Denswill (dk. 41) (Trabzonspor), Mendes (dk. 22) (Fatih Karagümrük) Kırmızı kart: Enis Destan (dk. 44) (Trabzonspor) Sarı kartlar: Eren Elmalı, Fountas (Trabzonspor), Biraschi, Emre Mor (Fatih Karagümrük)