SPOR - 25 Temmuz 2015 Cumartesi 14:09

İlhan Depe Karabükspor'da

A
A
A
İlhan Depe Karabükspor'da

PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, Balıkesirspor’dan İlhan Depe ile 2 yıllık sözleşme imzalarken, geçmişe dönük alacakları için federasyona başvuran Bertul Kocabaş ve Fatih Candan’ı kadro dışı bıraktı.
Süper Lig’den düştükten sonra kadrosunu büyük oranda değiştiren kırmızı-mavili ekip PTT 1. Lig’de sezon öncesi transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İkinci etap kamp çalışmalarını Afyonkarahisar’da sürdüren Kardemir Karabükspor, Balıkesirspor’dan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu İlhan Depe ile takımın kaldığı otelde sözleşme imzaladı. İlhan Depe, Kardemir Karabükspor’u Süper Lig’e çıkartmak için elinden gelen çabayı göstereceğini söyledi.
BERTUL VE FATİH KAMP KADRO DIŞI BIRAKILDI
Öte yandan kulübün internet sitesinden yapılan açıklama, Bertul Kocabaş ve Fatih Candan’ın geçmişe dönük alacakları için federasyona başvurmaları üzerine kadrodan çıkartıldıkları belirtildi.
Takımdan ayrılan veya ayrılması istenilen futbolcuların ödemelerini çözebilmek için çaba sarf edildiği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Son 45 gündür bir önceki kulüp başkanımız Mustafa Yolbulan ve şu anki kulüp başkanımız Hikmet Ferudun Tankut, takımdan ayrılan veya ayrılması istenilen futbolcuların ödemelerini çözebilmek için gayret sarf ettiği bir ortamda yönetim ve teknik heyet tarafından takımda tutulması uygun görülen Bertul Kocabaş ve Fatih Candan; kulüp başkanımız, futbol şube sorumlumuz veya yönetim kurulu üyelerimiz ile hiçbir görüşme yapmadan geçmişe dönük alacaklarının tahsili için avukat ve federasyona müracaat etmeleri Kardemir Karabükspor’umuz açısından kabul edemeyeceğimiz bir durumdur. Söz konusu olaya bağlı olarak Bertul Kocabaş ve Fatih Candan, Afyon kamp kadromuzdan yönetim kurulumuz kararınca çıkarılmıştır.”
Bunlar Da İlginizi Çekebilir