SPOR - 13 Kasım 2014 Perşembe 12:46

Kardemir Karabükspor’da Gençlerbirliği Maçı Hazırlıkları Sürüyor

A
A
A
Kardemir Karabükspor’da Gençlerbirliği Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.
Hasan Doğan Tesisleri’nde teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde yaklaşık 2 saat süren antrenmanda kırmızı-mavili ekip koşu, kondisyon ve şut ile teknik çalışma gerçekleştirdi. Çalışmaya sakatlıkları bulunan Sow, Viola ve Ahmet İlhan katılmazken, Erkan Kaş, Emre Özkan ve İbrahim Serdar takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı.
Öte yandan Fransa’da menüsküs ameliyatı olan Sow ile ayağındaki ağrılar nedeni ile Arjanti’nde tedavi süresi tamamlanan Viola Karabük’e döndü.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesi kurulmasıyla birlikte üroloji kliniği güncel sağlık hizmetlerine devam ediyor. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesinin kurulması ve hastanenin eğitim ve araştırma hastanesi statüsüne geçmesiyle birlikte üroloji kliniği, en güncel sağlık hizmetlerini sunmaya devam ediyor. Daha önce açık cerrahi ile Bandırma’da çeşitli ilklere imza atan üroloji kliniği, bölgede önemli bir üroloji merkezi haline gelmeye devam ediyor. Son olarak, laparoskopik (kapalı yöntem ile) prostat kanseri ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Aykut Başer, hastanenin Bandırma ve çevresine en güncel tedavi yöntemleriyle yüksek kalitede sağlık hizmeti sunduğunu belirterek laparoskopik cerrahi hakkında şunları söyledi: "Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri tedavisinde sıkça kullanılan bir cerrahi yöntemdir. Bu yöntemde, cerrah küçük kesiler yaparak bir kamera ve cerrahi aletler aracılığıyla prostat bezini çıkarır. Laparoskopik cerrahi, geleneksel açık cerrahiye kıyasla daha az invazif bir yöntemdir, bu da daha az kan kaybı, daha az ağrı ve daha hızlı iyileşme süreci anlamına gelir. Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri olan erkekler için etkili bir tedavi seçeneği olabilir. Ancak, her hasta için uygun olmayabilir ve tedavi seçenekleri, hastanın bireysel durumuna ve kanserin evresine bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle, prostat kanseri teşhisi konmuş hastaların, hatta tüm ürolojik kanserlerinde dahil tedavi seçenekleri hakkında hastanemize başvurarak detaylı bir şekilde bilgi almaları önemlidir."