YEREL HABERLER - 08 Ekim 2016 Cumartesi 18:38

Medikar Hastanesinden Karabük ve Safranbolu Muhtarlar Derneklerine iade-i ziyaret

A
A
A
Medikar Hastanesinden Karabük ve Safranbolu Muhtarlar Derneklerine iade-i ziyaret

Özel Medikar Hastanesi Genel Müdürü ve Başhekimi Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu, Karabük ve Safranbolu Muhtarlar Derneklerini yeni adreslerine iade-i ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Başhekim Boyacıoğlu, ziyaretler ardından yaptığı açıklamada, “Muhtarlarımız Türk Milleti’nin seçilmiş önemli ve çekirdek unsurlarıdır. Muhtarlarımıza olan desteğimizi daha önce yaptığımız kurumsal antlaşmalarla ortaya koymuştuk. Bundan sonra da sosyal sorumluluk projelerinde birlikte çalışmaya ve sağlık alanındaki sorunlarında dost elimizi daima uzatmaya devam edeceğiz” dedi.
Karabük Muhtarlar Derneği başkanı İbrahim Harmanbaşı ve Safranbolu Muhtarlar Derneği başkanı Şahin Yavuz ise Boyacıoğlu’na bu ziyaretten dolayı üyeleri adına teşekkür ederek, Özel Medikar Hastanesi’nin sağlık alanında ve sosyal projelerde kendilerine olan desteklerinden dolayı mutlu ve memnun olduklarını belirttiler.
Dernek başkanları ayrıca açılan yeni birimlerle ve ünitelerle sağlık alanında Karabük ve bölge halkına kaliteli ve kapsamlı sağlık hizmeti veren Medikar’ı bundan sonra da desteklemeye devam edece dediler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir