YEREL HABERLER - 01 Ağustos 2015 Cumartesi 17:02

MÜSİAD Başkanı Ahmet Nur'dan Terör Mesajı

A
A
A
MÜSİAD Başkanı Ahmet Nur'dan Terör Mesajı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur, son günlerde yaşanan terör olaylarına ilişkin, "Yaşanan olaylar terörün kirli yüzünü bir kez daha ortaya koymaktadır. Yapılan terörist saldırıları aslında milletimizin huzuruna, birliğine, beraberliğine ve kardeşliğine yapılmaktadır" dedi.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur, terör olayları nedeniyle bir açıklama yaptı.
Başkan Nur, açıklamalarında birlik ve beraberlik mesajları vererek, yapılan terörist saldırılarının birlik, beraberlik ve kardeşliğe yapıldığını savundu.
Nur, "Ülke olarak geçmişte hangi badireleri atlattığımız ve hangi bedelleri ödediğimiz hepimizin malumudur. Hem sivil vatandaşlarımızın hem de güvenlik güçlerimizin hedef alındığı olayların asıl amacı ülkemizin bir savaş ortamının içine çekilmek istenmesidir. Ülkemizi, kaos ortamı yaratarak eski karanlık günlere döndürmek isteyen şer odakları şunu asla unutmamalıdırlar ki bu necip millet, daha önce yaşanan bu tür olaylarda olduğu gibi vakarını koruyacak, kandan ve terörden nemalanan bu odaklara asla izin vermeyecektir. Yaşanan olaylar milletimizin birlik ve beraberliğini daha da perçinleyecektir. Bu noktada millet olarak itidale ve aklıselime her zamankinden daha fazla ihtiyacımız vardır. Yüzyılardır bütün zorlukların üstesinden gelmeyi başaran bu topraklar yine tek yürek olup düşmanlarını alt edecektir. Yaşananlara karşı son derece duyarlı olmalı, ülkemizi karıştırmak için ellerini ovuşturarak tetikte bekleyenlere fırsat vermemeliyiz. Toplumumuza bu acıları yaşatan olayların faillerinin ve arkasındaki karanlık güçlerin bir an önce tespit edilerek gereken cezanın verileceğine olan inancımız tamdır. Bu konuda Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nin politikalarının sonuna kadar destekçisiyiz. Zaman, birlik olma; bu birlik ve beraberliği tüm dünyaya gösterme zamanıdır. Milletimizi derin üzüntüye boğan terörist saldırılarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve ülkemize başsağlığı diliyoruz." dedi.
MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur, 7 Haziran seçimleri sonrası iş dünyasının beklemede olduğunu ve her şeyin bıçak gibi kesildiğini de kaydederek, “ Türkiye 7 Haziran’da bir seçim yaşadı ve ortaya tek başına iktidar çıkmadı. Milletimiz koalisyon yönünden tercihi oldu. Bu noktada şuan koalisyon çalışmaları devam ediyor. Bunun işadamlarına yansıması ise, her şey bıçak gibi kesildi ve durdu. Kimse önünü görmediğinden işini büyütmek ve geliştirmek yönünden siyasi istikrarın oluşmasını bekliyor. İş dünyası istikrarlı bir ortamda yatırımlarını yaparak gelişiyor. Şuan her şey bıçak gibi kesildi. İş dünyası şuan beklemede. İnşallah bir koalisyon kurulur. Eğer koalisyon olmazsa gidilecek nokta seçim. İnsanlar önünü görerek yatırım ve gelişimini yapar. Bizim tercihimiz hükümetin biran önce kurularak istikrarın sağlanması” ifadesinde bulundu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir