YEREL HABERLER - 18 Nisan 2015 Cumartesi 15:11

Sedat Namal'a Yoğun İlgi

A
A
A
Sedat Namal'a Yoğun İlgi

AK Parti Karabük Milletvekili Sedat Namal, 7 Haziran seçimleri kapsamında çalışmalarına aralıksız devam ederken, 7’den 70’e herkesin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanıyor.
Milletvekili adayı Sedat Namal, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kaya ve parti yöneticileri ile birlikte Esentepe mahallesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.
Esnafların ve vatandaşların yoğun ilgi ve alakası ile karşılanan Namal, insanların gönlünü almadıklarında oyunda bereketi olmayacağını söyledi.
Namal, gezileri sonrası gazetecilere yapığı açıklamada, 7 Nisan itibari AK Parti’nin adayları belli olduğunu söyleyerek, “ Parti teşkilatlarımızın teveccühü genel merkezimizin takdiri ile bizi halkımıza gönderdiler. Bizde üzerimize düşeni yapıyoruz. Esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Kutlu doğum haftası vesilesi ile vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Pazar gezilerine devam ediyoruz. Çünkü bizim düsturumuzda sıkmadığımız el girmediğimiz kapı olmayacak. Çünkü vekalet almakta o kadar kolay bir şey değil. Halkımızın teveccühü burada samimi davranmak lazım insanlarımızın sıkıntıları oluyor. Onları dinlemeye çalışıyoruz. Onlar ile ilgili de muhalefet partilerinin eleştirdiği şekilde vaat vermiyoruz. Düzeltme noktasında onların görüşlerini dikkate alarak düzeltmek noktasında elimizden gelenleri yapmaya çalışıyoruz. Olmayacak işleri söylemiyoruz. Hem partimizin düsturu hem de benim şahsi düsturumda Karabük’te yaşamış doğup büyümüş biri olarak görev almış almamış noktasında hiçbir şekilde böyle bir vaadim de yok. İnsanların milletvekili adaylığı noktasından ziyade teveccühleri başkan diye hitap etmeleri gönüllerinde bir yer bıraktığımızdan. Bu da belediye başkan yardımcılığı ve TSO Başkanlığı yaptığımız görevlerden kaynaklanıyor. Bu noktada biz mutluyuz. Halkımız ile birlikteyiz. Zaten bizde ki bütün yetki halkın vereceği oylar ile olacağı için halkımızın yetkisi geçerlidir. Bunu bilen ve inan bir insanız bu noktada çalışmalarımız il teşkilatımız, gençlik kolları, mahalle başkanlarımız merkez ilçe teşkilatımız ile ziyaretlerimize devam ediyoruz” dedi.
Kendi üzerlerine düşen tüm vazifeyi yapmaya çalıştıklarını da kaydeden Namal, “ Yyani çalışmadığımız zaman hiçbir şeyin mutluluğunu yaşayamazsınız. Aday adaylığımızda da böyle çalıştık. Ben Esentepe’de büyüdüm ve gençlik yıllarım burada geçti. Şunu samimiyetle söyleyebilirim, Karabük’te 225 bin nüfus var. Benim dargın olduğum kimse yok. Herkesin ellini sıktım. Konuşmadığım kimse yok. Hatta buradan siyaset yapanlara mesaj olsun diye söylüyorum; iki üç gün önce 200 Evler mahallemizde 30-40 genç vardı. Yaş ortalaması 18-19 arasıydı. Aracı durdurup inerek kendileri sohbet ettim, konuştuk. Tanıyan oldu tanımayan oldu. Şunu duydum orada adam geldi durdu bizi adam yerine koydu sohbet etti. Selam verdi, oyumuz bu adama vereceğiz partisi falan önemli değil dediklerini duydum. Onun için bunlar önemli. İnsanın gönlünü almak gerekir. İnsanların gönlünü almadık mı oyunda bereketi olmaz. İlk önce dua sonra gönüllerini alıyoruz. Sonra oyuna talip oluyoruz. Onu da zaten sandıkta AK Parti 13 yıldır kurulalı insanlarımız gereğini yaptı. Bu seçimde de yapacaktır” ifadesinde bulundu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Hatay Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu Kızılay Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, Hatay Güzelburç’taki Kızılay Yaşam Merkezi’nde depremzedelerle iftar sofrasında bir araya geldi. Ramazan ayının yardımlaşma ruhunu öne çıkaran Yılmaz, son depremzede yuvasına kavuşana kadar desteklerinin süreceğini belirtti. Deprem bölgesinde ilk günden itibaren varlığını hissettiren Türk Kızılay’ı Ramazan ayında da afetzede vatandaşları unutmuyor. Kızılay Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, Hatay’ın Güzelburç bölgesinde bulunan Kızılay Yaşam Merkezi konteyner kentinde vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi. "Hatay’da son depremzede yuvasına kavuşup, yastığa başını huzurla koyana kadar biz buradaki vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin ellerini bırakmayacağız" Ramazan ayının; rahmet, bereket, yardımlaşma ve iyilik ayı olduğunu belirten Kızılay Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, "Biz bugün burada zor günleri birlikte atlatmaya çalışıyoruz. Türk Kızılay’ı olarak her zaman söylediğimiz bir konu var; son depremzede yuvasına kavuşup, yastığa başını huzurla koyana kadar biz buradaki vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin ellerini bırakmayacağız. Ramazan ayındayız, Ramazan ayı; rahmet, bereket, yardımlaşma ve iyilik ayı ama aynı zamanda Ramazan ayı sevdiklerimizle bir araya gelme ve bir sofranın etrafında buluşma ayı. O nedenle biz bugün burada Hatay’da kardeşlerimizle bir ekmeği bölüşeceğiz, beraber iftarımızı açacağız. Birbirimizi dinleyerek bu zor günleri atlatmak adına bir aşama daha ilerlemiş olacağız. Ben zor günlerin geçeceğine inanıyorum. Son 1 sene de gördüğümüz şu ki herkes tünelin ucundaki ışığı görmüş durumda bu da zor günlerin geçeceğine inancı pekiştiriyor. Bu günlerde biz halkımızla bir arada olmaya devam edeceğiz. Tekrar herkesin Ramazanı hayırlı olsun" şeklinde konuştu.