GENEL - 13 Şubat 2013 Çarşamba 17:39

ÇİÇEKÇİLER 14 ŞUBAT`A HAZIR

A
A
A
ÇİÇEKÇİLER 14 ŞUBAT`A HAZIR

İstanbul`un simgelerinden olan Taksim çiçekçileri, 14 Şubat Sevgililer günü için hazırlıklarını tamamladı. Çiçekçiler, ``Yarın sevgililer günü olmasına rağmen işler durgun. İnşallah yarın işler güzel olur" dedi.
14 Şubat sevgililer gününe bir gün kala Taksim`de bulunan çiçekçiler son hazırlıklarını tamamlayarak sevgilileri beklemeye başladı. Fiyatların değişmediğini belirten çiçekçiler, ``Fiyatlar bugün neyse, yarın da o olacak`` şeklinde konuştu.
40 yıldır Taksim`de çiçek sattığını belirten Şengül Bayrak, ``Şuanki fiyatlarımız yarınki fiyatlarımız gibi aynı. Çiçekler 5 lira. Taksim`in en eski çiçekçileri biziz. Fiyatlarda artış yok. Çok alan olursa 4`e kadar düşüyoruz. 25 liraya buketlerimiz var. İçinde 3 tane gülü var. Biz Taksim`in yerlisi olduğumuz için fiyatlara hiç zam yapmadık, fiyatlarımız yine aynı`` dedi.
14 Şubat`ta beklentilerin yüksek olduğunu ifade eden Tarık Ağaçkıran ise, ``Şuan işler yok ama yarın ne olur bilemeyiz. Güllerin fiyatları 5 lira, yarın da aynı şekilde 5 lira olacak. İsteklere göre fiyatlar değişebiliyor`` diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir