YEREL HABERLER - 25 Kasım 2016 Cuma 14:10

Başkan Arslan’dan öğretmenlerle yemekte buluştu

A
A
A
Başkan Arslan’dan öğretmenlerle yemekte buluştu

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede bulunan öğretmenlerle yemekte bir araya geldi.
Belediye Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen yemek programına Kastamonu Vali Yardımcısı ve Taşköprü Kaymakam Vekili Şenol Kaya, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mecit Kepenek ve öğretmenler katıldı.
Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mecit Kepenek, böyle anlamlı bir günde ilçede bulunan tüm öğretmenleri bir araya getiren Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’a teşekkür etti.
Kepenek, daha sonra eğitime verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Arslan’a ilçe öğretmenleri adına bir plaket takdim etti.
Başkan Arslan, “Gelecek nesillerin yetişmesinde büyük pay sahibi olan cefakâr ve fedakâr tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlarım” dedi.
Vali Yardımcısı Kaya ise, “Taşköprü’deki eğitim potansiyelinin birçok yere göre örnek düzeyde olduğunu söyleyerek fedakârca çalışan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım” dedi.
Programın sonunda Başkan Arslan ve Vali Yardımcısı Kaya tarafından öğretmenlere çiçek takdim edildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir