ASAYİŞ - 22 Eylül 2018 Cumartesi 10:06

Bisikletten düşen adam yaşamını yitirdi

A
A
A
Bisikletten düşen adam yaşamını yitirdi

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde bisikletten düşen bir kişi hayatını kaybetti.

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde bisikletten düşen bir kişi hayatını kaybetti.


Edinilen bilgiye göre, Merkez Mahallesi Killi semtindeki evine bisiklette giden Cemal Ceylan (51) henüz belirlenemeyen nedenle bisikletten düştü. Ceylan’ın düştüğü gören komşuları durumu 112 acil servis ekiplerine bildirdi.


Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Bozkurt Devlet Hastanesine kaldırılan Ceylan yolda hayatını kaybetti. Cemal Ceylan’ın profesyonel bisikletçi olduğu öğrenilirken, ölüm nedenin kalp krizi olabileceği ifade ediliyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Başköy’deki “Dede Helvası” geleneğinde helvalar şifa için yenildi Nilüfer’e bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel “Dede Helvası” buluşması yoğun katılımla gerçekleşti . Birlik ve beraberliğin yaşandığı etkinliğe Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir de katıldı. Nilüfer’e bağlı Başköy Mahallesi’nde yaşayanların geleneksel olarak sürdürdükleri “Dede Helvası” etkinliği bu yıl da büyük ilgi gördü. Selanik Krifçe Köyü’nden 1924 yılında mübadele nedeniyle göç edenlerin; yayılan hastalıklara karşı şifa amacıyla helva dağıtması bir geleneğe dönüştü ve 98 yıldır sürdürülüyor. Başköylüler’in bu yıl da aksatmadan sürdürdüğü Dede Helvası’na, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Milli Savunma eski Bakanı Turhan Tayan, Nilüfer İlçe Kaymakamı Murat Süzen, Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü Ali Osman Aydın, Nilüfer İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Erdal Akbaş, Nilüfer Ziraat Odası Başkanı Şenol Aybey, Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri, Başköy Muhtarı Recep Uslu ile çevredeki mahallelerin muhtarları, gaziler ve mahalle halkı katıldı. Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, 98 yıllık geleneğin yaşatılmasının çok değerli olduğunu belirterek bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliği de güçlendirdiğini ifade etti. Buluşmada, mevlidin okunması ve duaların edilmesinin ardından konuklara pilav ve helva ikramı yapıldı. Çok sayıda kişi pilav ve helvayı afiyetle yerken, sağlık, bolluk ve bereket için de dua etti.