YEREL HABERLER - 25 Temmuz 2016 Pazartesi 12:59

Bozkurt’ta darbe şehitleri için Kur’an okundu

A
A
A
Bozkurt’ta darbe şehitleri için Kur’an okundu

FETÖ üyesi bir grup asker tarafından düzenlenen darbe girişiminde şehit olanlar için, Bozkurt Kaymakamlığı tarafından ilçedeki Türk Tarih meydanında dua programı düzenlendi.
Bozkut Türk Tarih meydanında düzenlenen programda, şükür kurbanları kesilerek Kur’an-ı Kerim okundu. Dualarla devam eden programda çeşitli makamlarda ilahiler söylendi. Programa ev sahipliği yapan Bozkurt Kayamakamı Murat Gökoğlu yaptığı konuşmada, “On gece evvel çok ağır bir gece atlattık. Türkiye belki de tarihindeki en uzun gecelerden birine şahit oldu. Kanı bozuk, alçak, namussuz, haysiyetsizler tarafından memleketin milli iradesine tecavüz edilerek milletin belki de kutsiyetine tecavüz girişiminde bulunuldu. Allah’a hamd-ü senalar olsun ki milletimizin feraseti ile birlik ve beraberliği ile bu tecavüz en şiddetli şekilde püskürtüldü. Bende ilçemin hep birlikte topyekün olarak meydan da 10 gecedir ve bundan sonra da devam edecek inşallah hep bir arada bu birlik ve beraberliğinden ötürü herkesi kutluyorum gurur duyuyorum hepinizle Allah memleketimize bir daha böyle bir acı zulüm yaşatmasın inşallah" dedi.
Programa; İlçe Jandarma Komutanı Fikret Dinç, Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş, İlçe Emniyet Amiri Zekeriya Yıldırım, Siyasi Parti Temsilcileri ve yüzlerce vatandaş aileleriyle birlikte meydanı doldurarak şehitler için dua ettiler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir