YEREL HABERLER - 22 Eylül 2016 Perşembe 17:53

Cide Ülkü Ocağından anlamlı çalışma

A
A
A
Cide Ülkü Ocağından anlamlı çalışma

Kastamonu Cide’de, Ülkü Ocağı tarafından yapılan çalışmayla 150 ihtiyaç sahibi öğrenciye kırtasiye yardımı yapılacak.
Cide Ülkü Ocağı tarafından yapılan çalışmayla Cide genelindeki ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım amaçlı hayırsever vatandaşlardan Kurban derileri toplandı. Toplanan Kurban derilerinin gelirleriyle Cide’de ki ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşacaklarını belirten Cide Ülkü Ocağı Başkanı Seyrani Filikçi, yaklaşık 150 öğrenciye kırtasiye yardımında bulunarak destek olacaklarını belirtti.
Ülkü Ocaklarının aynı zamanda bir eğitim kültür vakfı olduğunu ifade eden Filikçi, kendisininde eğitimci olduğu için, böyle bir yardımın ihtiyaç sahibi çocuklar için önemine dikkat çekti. Cide gibi küçük bir ilçede kısa zaman içinde 150 öğrenciye ulaşmanın kolay olmadığını belirten Seyrani Filikçi, bu anlamlı çalışmada emeği geçenlere teşekkür etti.
İlk-orta öğretim ve lise öğrencilerine kısa zaman içerinde yardımların ulaşacağını belirten Filikçi, "Cide Ülkü Ocağı olarak Kurban Bayram’ında Ocağımıza bağışlanan Kurban derilerinden elde ettiğimiz gelir ve nakdi bağışlarla şu günlerde başlayan 2016 - 2017 eğitim öğretim yılı dolayısıyla ihtiyaç sahibi öğrencilerimize 150 adet kırtasiye seti hazırlamış bulunmaktayız. Kırtasiye yardımlarımızı tez elden ilk-orta öğretim ve lise öğrencilerimize ulaştıracağız. Teveccüh gösterip Ülkü Ocaklarına Kurban derisi bağışlayan ve nakdi yardım yapan herkese, organizasyonun başından sonuna kadar bize her türlü desteği sunan Murat Aydın’a ve Ülkü Ocağı yöneticisi kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir