SPOR - 23 Kasım 2015 Pazartesi 17:04

Hentbol Bayanlar Süper Ligi

A
A
A
Hentbol Bayanlar Süper Ligi

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Osman Kalyoncu, Bursa Osmangazi Belediyespor maçını hızlı oyunla farklı kazandıkları söyledi.
Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nde Kastamonu’yu temsil eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün antrenörü Osman Kalyoncu, pazar günü oynanan Bursa Osmangazi Belediye Spor maçının ardından değerlendirmede bulundu. 44-34 gibi farklı galibiyetten dolayı takımın yeni bir ivme kazandığını ifade eden Kalyoncu, özellikle Antalya Muratpaşa Belediyespor galibiyeti sonrası performans olarak daha iyi bir niteliğe geldiklerini kaydetti.
Sezonun ilk yarısında geriye kalan iki mücadeleden de galibiyet alarak ilk yarıyı en üst seviyede tamamlamak istediklerini kaydeden Osman Kalyoncu, “Hızlı oynayarak ve erken pozisyon bulup kullanmak adına büyük çaba harcadık ve sonuçta farklı galibiyet geldi. Teknik olarak üst düzey oyuncularımızın oyuna katkısı olumluydu. Konuk ettiğimiz Bursa Osmangazi Belediye Spor Kulübü büyük amaçlarla kurulmuş, altı yabancı oyuncu ile ligde üst sıraları zorlamayı hedefleyen bir takımdı ama takım içinde yaşanan olumsuzluklar sahaya yansıdı ve gerekli performans olmadı. İlk devre yaptığımız savunma rakibin direncini kırdı. Bursa Osmangazi Belediye Spor Kulübü’nün genç oyuncuları umut vaat ediyor” diye konuştu.
“TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Kastamonu Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada desteklerini esirgemeyen taraftarlara da teşekkürlerini sunan Osman Kalyoncu, “En büyük destekçimiz olan Belediye Başkanımız Tahsin Babaş ve yönetim kurulu üyelerine desteklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarımızın diğer maçlarımızda da yanımızda olmasını isteriz” dedi.
“ÜSKÜDAR BELEDİYESPOR MAÇINI ALMAK İSTİYORUZ”
Yoğun bir lig programı ile emin adımlarla yola devam ettiklerini ifade eden Osman Kalyoncu, perşembe günü konuk olacakları Üsküdar Belediyespor maçı ile ilgilide açıklama yaptı. İki günlük antrenmanın ardından İstanbul’a hareket edeceklerini ifade eden Kalyoncu, “Üsküdar Belediyespor maçından galip gelerek puan almayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Diyarbakır Diyarbakır’a hafta sonu 1 milyona yakın taraftar gelmesi bekleniyor TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve 77 puan ile lider olan Amed Sportif Faaliyetleri Başkanı Aziz Elaldı, “Emniyetin ve belediyenin verdiği bilgilerde hafta sonu Diyarbakır’a 1 milyona yakın kişi gelecek. Emniyetin rakamı 600 bin, belediyenin rakamı da 1 milyon insanın il dışından gelmesi. Bizim sevincimize ortak olmak için, karnavalımıza katılmak için gelecekler” dedi. Basın mensuplarıyla Kayapınar ilçesindeki Amedspor Şeyhmus Özer Tesisleri’nde bir araya gelen Elaldı, Iğdır maçı ile ilgili birçok sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Elaldı, stadyumun toplam kapasitesi 33 bin kişilik olduğunu, ama emniyetin ve belediyenin verdiği bilgilerde hafta sonu Diyarbakır’a 1 milyona yakın kişinin geleceği öngörüldüğünü söyledi. Emniyetin rakamı 600 bin, belediyenin rakamına göre ise 1 milyon insan il dışından gelmesi beklendiğini aktaran Elaldı, “Bizim sevincimize ortak olmak için karnavalımıza katılmak için gelecekler. Bu gelen insanların çoğu stadyuma girip o şampiyonluk maçını birebir yaşamak istiyor. Bilet satışlarımız bitti. İki gündür bundan dolayı da bir takım tatsızlıklar oluştu. Böyle büyük organizasyonda eksiklikler olabiliyor. Ama nihayetinde talep çok fazla olduğu için ne kadar özen göstersek de illaki aksaklık oluyor. Taraftarlarımızdan, camiamızdan ve halkımızdan bu konuda anlayış bekliyoruz" dedi. İl Spor Güvenlik Kurulu’nca yapılan toplantıda alınan taraftar yasağına ilişkin de konuşan Elaldı, “Iğdır’dan gelen arkadaşlarımız var. Biz onlarla beraber bu maçı izleyeceğiz. İskenderun’da yaptığımız tribünü burada yapacağız. Iğdır’dan isteyen taraftar gelsin, biz onları misafir edeceğiz” ifadelerinde bulundu.