YEREL HABERLER - 04 Ağustos 2016 Perşembe 21:50

Kent Konseyi Başkanı Mehmet Çelik;

A
A
A
Kent Konseyi Başkanı Mehmet Çelik;

Kastamonu’nun sorunlarının konuşulduğu ve çözüm önerilerinin tartışıldığı Kent Konseyi’nde yönetim olarak denge çizgisini koruduklarını ifade eden Başkan Mehmet Çelik, Kastamonu’nun gelişimi için katkı sağlayacak her türlü fikre açık olduklarını söyledi.
Yerel yönetimlerle iyi bir diyalog içinde olduklarını ifade eden Kent Konseyi Başkanı Mehmet Çelik, kent içerisinde uygulanan ve uygulanacak projeler ile ilgili Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a teşekkür etti.
Kastamonu’da devam eden birçok projenin olduğunu, Kastamonu’ya yakışır, kent dokusuna uygun projelerin hayata geçecek olmasının sevindirici olduğunu ifade eden Mehmet Çelik şöyle dedi:
“Hayata geçen ve ilimizde yaşanan 7’den 70’e her kesimin yararlandığı projeler var. Ayrıca şehrimizin değerine değer katacak olan tarih ve kültür hazinelerimizi gün yüzüne çıkartmak için büyük çaba sarf eden yöneticilerimize teşekkür ederiz. Sağlık alanında yaşadığımız sorunları çözecek olan yeni devlet hastanesi inşaatımızın tamamlanmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Ancak Tıp Fakültesi’nin akıbeti hakkında sağlıklı bilgiler alamıyoruz ve bir açıklama bekliyoruz. Turizm ile ilgili ilimizin hakkettiği yerde olmadığını biliyoruz. Bizler Kastamonu insanı olarak güzelim ahşap evlerimizi, konaklarımızı, tarihi değerlerimizi yakmışız yıkmışız, yerine betondan yapmışız. Bu yanlışı anlamışız anca iş işten geçmiş. Şimdi kalanları onarsak bile bizden sonrakilere emanet edebilirsek huzurlu oluruz diyoruz. Yer altı otoparkları, seyrangah, saat kulesi, Nasrullah Meydanı, Site İş Hanı, Kasaplar Hali, Bakırcılar Çarşısı, Şehir Parkı ve daha onlarca hayata geçecek projeler var. Bu projelere şehrimizin dokusunu bozmadan en iyi bir biçimde uygulandığında ilimiz daha cazip bir şehir görünümü kazanacak.”
Çelik ayrıca 15 Temmuz gecesinden bugüne kadar geçen süreç içerisinde Cumhuriyet Meydanı’nda Demokrasi nöbeti tutan vatandaşların önünde saygıyla eğildiklerini ifade ederek darbecileri şiddetle kınadıklarını söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir