ASAYİŞ - 02 Ağustos 2018 Perşembe 22:05

Tosya’da trafik kazası: 1 yaralı

A
A
A
Tosya’da trafik kazası: 1 yaralı

100 karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

100 karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.


Edinilen bilgilere göre, Cevlik köyü kavşağında, Samsun’dan İstanbul istikametine seyir halinde olan Uğur K. idaresindeki 18 AK 630 plakalı çekici ve bu çekiciye bağlı 18 BH 980 plakalı yarı römorklu tır, yağış nedeniyle zeminin ıslak olması sonucu aracın kayarak refüje çarptı.


Kazada yaralanan sürücü Uğur K. olay yerine gelen 112 ambulans ile Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza sonrası Tosya Bölge Trafik Ekipleri kaza yerinde emniyet tedbirleri alarak yol güvenliğini sağladı.


Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Denizli Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Denizlililer için sahne aldı Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel hazırladığı programlar kapsamında CSO Film Müzikleri Konseri düzenledi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları coşkulu bir şekilde sürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) Film Müzikleri Konseri düzenlendi. Etkinliğe Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Marım, davetliler ve binlerce Denizlili katıldı. Dünyaca ünlü birçok film müziklerinin icra edildiği, Şef Cemi’i Can Deliorman’ın yönettiği CSO performanslarıyla izleyenleri büyülerken, konser sonunda davetliler sanatçıları uzun süre ayakta alkışladı. “Dünyada eşi benzeri olmayan bir bayram” Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CSO sanatçılarına ve izleyicilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile bir kez daha dünyada eşi benzeri olmamış bayramlardan birini daha yaşayacağız. 23 Nisan, ülkemizin demokrasiye, özgürlüğe ve gelecekte huzurlu bir hayat yolculuğuna başlamış olduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı o güzel gündür. Bizlere bu güzel vatanı armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu bayramı çocuklarımıza armağan ediyor olması gerçekten ne kadar büyük bir dehanın, ne kadar büyük bir öngörünün sahibi olduğunu da bir kez daha bizlere göstermiştir” dedi. “Atatürk bu ülkeyi gençlere emanet etmiştir” Bu özel günlerin kendilerine miras olmadığını, çocuklara emanet edildiğini vurgulayan Başkan Çavuşoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu ülkeyi belediye başkanlarına, cumhurbaşkanlarına, bakanlara, valilere, müsteşarlara veya başkalarına emanet etmemiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu ülkeyi gençlere emanet etmiştir. Biz de bu şiara inanan temsilcileri olarak, gençlerimizin huzurlu bir hayat sürmeleri, gelecekleri ile ilgili kaygı taşımadıkları, ülkemizin güzel coğrafyasını terk ederek başka bir coğrafya hayali kurmadıkları bir Türkiye’de, bir Denizli’de buluşmayı diliyoruz.” Konuşmanın ardından Vali Coşkun ve Başkan Çavuşoğlu, günün anısına Şef Cemi’i Can Deliorman’a plaket verdi.