YEREL HABERLER - 03 Aralık 2016 Cumartesi 15:38

Bakan Özhaseki AK Parti İstişare Toplantısına katıldı

A
A
A
Bakan Özhaseki AK Parti İstişare  Toplantısına katıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, bir dizi ziyarette bulunmak üzere geldiği Kayseri’de, AK Parti’nin her Cumartesi düzenlediği İstişare Toplantısına katıldı.
AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Bakan Özhaseki, İstişare Toplantısına da katıldı. Toplantıdan önce basın mensuplarına açıklamada bulunan Özhaseki, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımı ile yarın kentte yapılacak olan toplu açılış törenlerine tüm Kayserilileri davet etti.
Ayrıca Başbakan Binali Yıldırım’ın da kente geleceği müjdesini de veren Bakan Özhaseki, “Bundan da son derece mutluluk duyuyoruz. 5 bakan arkadaşımız da gelecek. Yarın Kayseri için adeta tarihi bir gün olacak. Bir taraftan Meydan’da toplu açılış yapılacak, bir yandan da 15 Temmuz sonrasında gösterdiği duyarlılıktan dolayı Kayserili hemşehrilerimize teşekkür edilecek. Kayserili hemşehrilerimizin de değerli Cumhurbaşkanımızı beklediklerini biliyoruz. Onunla hasret giderecekler, bağırlarına basacaklar. Yarın hava şartları ne olursa olsun mitingimizi yapacağız ve değerli Cumhurbaşkanımızla Kayserili hemşehrilerimizi buluşturacağız.” diye konuştu.
AK Parti’ye teveccüh gösterdiği için Kayserililere teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Bakan Özhaseki, bu teveccühlerinin karşılığını yaptıkları hizmetlerle vermeye çalıştıklarını dile getirdi. Bakan Özhaseki, “Kayseri’de partimize ilk kurulduğu günden bu yana ciddi bir destek var. Kayserili hemşerilerimiz her seçimde partimize teveccüh gösteriyorlar. Gerek belediyeler, yerel yönetimlerimiz gerekse de merkezi idarede hemşerilerimize göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler de seçilmiş insanlar olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Sorumluluğumuzu biliyoruz ve Kayseri’ye hizmet etmemiz gerektiği inancındayız. Ondan dolayı, parti olarak, milletvekili arkadaşlarımız olarak elimizden geleni yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Denizli Denizli Büyükşehrin iftar sofrası Akvadi’ye kuruldu Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde vatandaşları aynı sofrada buluşturduğu iftar sofrası Akvadi’de kuruldu. Tüm hemşehrilerinin ramazanını tebrik eden Başkan Zolan, “Biz bugüne kadar Denizli’mize sadece ve sadece hizmet ettik” dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayında her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar sofrası Aktepe Mahallesi’nde bulunan Akvadi ile devam etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftara Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, mahalle muhtarları ve binlerce mahalle sakini katıldı. İftar öncesi alana gelerek vatandaşların ramazanlarını tebrik eden Başkan Zolan ezanın okunmasıyla hep birlikte dua edip oruçlarını açtı. İftarın ardından vatandaşlara seslenen Başkan Zolan, “Ramazan ayımız hepimize mübarek olsun. Yaptığımız dualar, ibadetler ve hayırları Allah’ım kabul etsin inşallah. 11 ayın sultanı ramazan ayımızın sonlarına yaklaşıyoruz. Allah’ım hepimizi Kadir Gecesi’ne kavuştursun ve Ramazan Bayramımızı birlikte kutlamayı bizlere nasip etsin” diye konuştu. “Her şeyin hayırlısını dua ediyoruz” Denizli’de hizmet destanları yazamaya devam ettiklerini kaydeden Başkan Zolan, şöyle konutu: “İnşallah sizlerin taleplerini en üst seviyede karşılamak noktasında gayret ediyoruz. Bu bölge Denizli’mizin en güzel yerlerinden birisi haline geldi. Parklarıyla, altyapısıyla, üstyapısıyla sizlere yakışır hale geldi. Allah’ım kaza bela vermeden çocuklarınızla, sevdiklerinizle birlikte burada sağlıklı, hayırlı bir ömür sürün. Biz bugüne kadar Denizli’mize sadece ve sadece hizmet ettik. İnşallah bundan sonra da Allah nasip ederse, siz de uygun görürseniz hizmet etmeye devam edeceğiz. Her şeyin hayırlısını dua ediyoruz. Allah’ım hayırlısını verecektir.”