GENEL - 11 Haziran 2018 Pazartesi 12:31

Başkan Çolakbayrakdar, Haftanın 7 Günü Vatandaşlarla Birlikte

A
A
A
Başkan Çolakbayrakdar, Haftanın 7 Günü Vatandaşlarla Birlikte

Her akşam farklı mahallede iftarını açarak, vatandaşlarla bir araya gelen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Emmiler Mahallesi’nin iftar sofrasına konuk oldu.

Her akşam farklı mahallede iftarını açarak, vatandaşlarla bir araya gelen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Emmiler Mahallesi’nin iftar sofrasına konuk oldu. Başkan Çolakbayrakdar programa, eşi Fatma Çolakbayrakdar ile birlikte katıldı.


Başkan Çolakbayrakdar, iftar öncesi masaları tek tek gezerek, vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilen programda, “Rabbim tutmuş olduğumuz oruçları kabul etsin. Ramazan ayının sonuna doğru yaklaştık ve önümüzdeki günlerde hep beraber, inşallah sağlık, sıhhat içerisinde Ramazan Bayramı’nı kutlayacağız. Şimdiden Bayramınız mübarek olsun” şeklinde konuştu.


İftarın ardından Yenişehir Mahallesi’ne geçerek esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Çolakbayrakdar’a, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel de eşlik etti. Vatandaşların güler yüzü ile karşılanan Başkan Çolakbayrakdar, “Bizleri güler yüzleriyle karşılayan mahalle sakinleri ve esnaflarımızın beklentisini karşılayarak halkımıza daha kaliteli hizmeti sunmak için her zaman elimizden geleni yapıyoruz. İlçemize yapılabilecek her ne varsa en iyisini yapmanın çabası içerisindeyiz” şeklinde konuştu. Yenişehir Mahallesinde de çay daveti alan Başkan Çolakbayrakdar, davet üzerine bir eve konuk oldu. Başkan Çolakbayrakdar, kısa ziyaretin ardından Yenişehir Mahallesi’ndeki esnaf ziyaretlerine devam etti.


Hafta sonu da mahalle ziyaretlerine devam ederek vatandaşlarla bir arada olmaya özen gösteren Başkan Çolakbayrakdar, Kadir Gecesi’ni Zümrüt Mahallesi’ndeki esnaf ve vatandaşlarla karşıladı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir