YEREL HABERLER - 25 Mayıs 2016 Çarşamba 13:23

Başkan Gülcüoğlu "Gelecek Adına Umutluyuz"

A
A
A
Başkan Gülcüoğlu "Gelecek Adına Umutluyuz"

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Bünyan Kaymakamı Deniz Zeyrek ile birlikte Bünyan Fen Lisesi öğrencilerinin aylardır çalıştığı TÜBİTAK bilim fuarını gezerek öğrenciler tarafından hazırlanan projeleri inceleyip bilgi aldı.
Proje sahibi öğrencilerden projeler hakkında bilgi alarak, öğrencileri ve öğretmenleri başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden Başkan Şinasi Gülcüoğlu;" Burada da hem yöresel ürünlerimiz hem turizm hem de enerji alanında yapılabilecek projeler konusunda gayet güzel bir çalışma yapmışlar. Yeni Türkiye yolunda ülkemizin geleceğini omuzlarında taşıyan bu genç kardeşlerimizin ortaya koydukları çalışmalar bizleri oldukça gururlandırdı. Burada gerek Bünyan’ı gerekse ülkemizi yakından ilgilendiren projeler inceledik. Gençlerimizin ülke ihtiyaçlarını yakından takip ederek bu yönde projeler geliştirmeleri gençlerimizin ülkelerinin sıkıntılarıyla ilgileniyor olması bizleri oldukça mutlu etti. Görüyoruz ki ülkemiz 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlerken bir gün bayrağı devralacak yeni nesil şimdiden bu göreve hazır. Başta bu pırlanta gibi gençlerimizi ve onların yetişmesinde büyük emekleri olan öğretmen ve velilerimizi yürekten kutluyorum " dedi.
TÜBİTAK bilim fuarının açılışına Başkan Gülcüoğlu’nun yanı sıra Kaymakam Deniz Zeyrek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Özbay, daire amirleri ve okul idaresi ile öğrenciler katıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir