YEREL HABERLER - 24 Ekim 2016 Pazartesi 13:15

Develi Kaymakamı Duru, Develi Belediyespor-Buğdaylıspor maçını izledi

A
A
A
Develi Kaymakamı Duru, Develi Belediyespor-Buğdaylıspor maçını izledi

Develi Kaymakamı Murat Duru Develi İlçe Stadyumunda oynana Develispor-Buğdaylıspor maçını Develispor Başkanı Ali Kabak ile birlikte izledi. Tribünlerin tıklım tıklım dolu olduğu maçta Develispor-Buğdaylıspor’u 5-1 yendi.
Develi Kaymakamı Murat Duru, maçtan sonra yaptığı açıklamasında "Birinci Amatör Küme’de nagmalup ünvanla mücadelesine devam edan Develisporumuzu tebrik ediyorm. Bugün oynadığı doyurucu sporla Develispor takımımız Buğdaylıspor’u 5-1 gibi net bir galibiyet sonucuyla hem bizleri hem de Develili hemşerilerimi çok mutlu etti. Develisporumuzun başarılarının şampiyonluk yolunda artarak devam etmesini diliyor, Develisporumuza emek veren sporcularımızı ve yöneticilerimizi kutluyorum" diye konuştu.
Develispor Başkanı Ali Kabak ise, "Bugün oynadığımız Buğdaylıspor karşılaşmasında bizleri yalnız bırakmayan Sayın Kaymakamımız Murat Duru Beye ve 90 dk boyunca desteğini hiç esirgemeyen taraftarlarımıza 5-1 lik galibiyetimizi armağan ediyoruz. Bu galibiyet sizlerin sayesinde geldi. Destek sizden başarı sporcu kardeşlerimden" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Elazığ İşitme cihazları şirketi, Sakatlar Derneği Üyelerine destek için özel bir kampanya başlattı Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi ile bir işitme cihazları şirketi arasında yüzde 30’luk indirim protokolü imzalandı. Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi ile Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde faaliyet gösteren bir işitme cihazları şirketi arasında dernek üyeleri ve üyelerinin 1., 2. ve 3. yakınları dahil yüzde 30’luk indirimli cihazlar ile ilgili tüm hizmetleri kapsayan protokol imzalandı. Dernek binasında düzenlenen imza protokolüne, Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat ve İşitme Cihazları Merkezi ve Tıbbi Ürünler TİC. LTD. ŞTİ. Güneydoğu Bölge Müdürü Onur Arslan katılarak protokol imzalandı. Protokol uyarınca, işitme cihazı alacak olan dernek üyeleri ve yakınlarına 20 ay boyunca cihaz fiyatlarında yüzde 30 indirim uygulanacak. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat, ’’Bugün işitme engelli kardeşlerimiz için anlamlı bir imza attık. Engelli kardeşlerimiz ve onların 1., 2. ve 3. yakınlarına cihazları ile ilgili indirim protokolü yaptık. Bu indirim protokolü kampanya dışında olan fiyat indirimi olan bir protokol. Bu anlamlı destekleri için işitme cihazları şirketi bölge müdürümüze çok teşekkür ediyoruz” dedi. İşitme Cihazları Merkezi Güneydoğu Bölge Müdürü Onur Arslan ise ’’Bugün Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi ile yüzde 30 indirim protokolü imzaladık. Bu indirimden tüm dernek üyeleri ve üyelerinde 1., 2. ve 3. yakınları da faydalanabilecekler. İşitme cihazları şirketi olarak tüm engelli kardeşlerimizin yanındayız” diye konuştu.