YEREL HABERLER - 08 Aralık 2016 Perşembe 14:00

Develi’de Kış Tedbirleri Toplantısı Yapıldı

A
A
A
Develi’de Kış Tedbirleri Toplantısı Yapıldı

Develi’de Kaymakam Murat Duru başkanlığında Kış Tedbirleri toplantısı yapıldı.
Toplantıya Develi Kaymakamı Murat Duru, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Mardar, Develi Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güçlü , İlçe Emniyet Müdürü Bekir Büyükharmancı , İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Arslan , İlçe Sağlık Müdürü Ahmet Temel ve Karayolları İnşaat Teknikeri Mustafa Serbest katıldı.
Toplantıda kış mevsiminin olumsuz şartlarından vatandaşların etkilenmemesi için bütün kurum ve kuruluşların görevlerini eksiksiz yerine getirme kararı alındı.
Develi Kaymakamı Murat Duru, "Develi ilçemizde yaşayan güzel insanlar hemşehrilerimin kazasız kış geçirebilmeleri için başkanlığımda Develi Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güçlü, İlçe Emniyet Müdürü Bekir Büyükharmancı, İlçe jandarma Komutanı Mustafa Mandar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Arslan, İlçe Sağlık Müdürü Ahmet Temel, Karayolları 66. şube inşaat Teknikeri Mustafa Serbest,Develi Tedaş Şefi Murat Kahyaoğlu, Telekom şefi Ahmet Arslan ile beraber toplantı yaptık" dedi.
Kaymakam Duru, "Toplantıda kış mevsiminin olumsuz şartlarından insanımızın etkilenmemesi bütün kamu kurum ve kuruluslarının uygulamada görevlerini eksiksiz ve etkin yerine getirmeleri için kararlar aldık" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir