SPOR - 20 Ekim 2018 Cumartesi 17:57

Dünya şampiyonu önce ’Evet’ dedi ardından ok attı

A
A
A
Dünya şampiyonu önce ’Evet’ dedi ardından ok attı

Dünya Okçuluk şampiyonu Demir Elmaağaçlı ile bir diğer okçu Burcu Buket Şener’in nikahı Kayseri’de yapılan Türkiye Okçuluk Kupası finalinde kıyıldı.

Dünya Okçuluk şampiyonu Demir Elmaağaçlı ile bir diğer okçu Burcu Buket Şener’in nikahı Kayseri’de yapılan Türkiye Okçuluk Kupası finalinde kıyıldı.


Kayseri’de devam eden Türkiye Kupası’nın final maçını izlemek için Demir Elmaağaçlı ve Burcu Buket Şener damatlık ve gelinlikleriyle protokol alanında yerini aldı. Final maçlarının ardından sahneye çıkan Elmaağaçlı ve Şener çiftinin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik kıydı. Çifti tebrik eden Başkan Çelik, gençlere nasihatlerde bulundu. Nikahın kıyılmasının ardından Başkan Çelik evlilik cüzdanını dünya şampiyonu okçu Elmaağaçlı’ya teslim etti. Hatıra fotoğrafları çekilmesinin ardından Elmaağaçlı, hedefe ok attı. Elmaağaçlı, hayatında birçok ok attığını ancak hiç bu kadar heyecanlanmadığını söyledi.


Nikah törenine Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, davetliler, çiftin ailesi ve yakınları katıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Alanya ALKÜ Hastanesi’nde Çocuk Nöroloji Uzmanı göreve başladı Alanya ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne çocuk nöroloji uzmanı olarak atanan Celil Yılmaz hasta kabulünü başladı. Çocuk Nöroloji Uzmanı Dr. Celil Yılmaz’ın atanmasıyla birlikte hastanede daha önceden bulunmayan Çocuk Nörolojisi branşında hizmet verilir duruma getirildi. Çocuk Nöroloji Uzmanının göreve başlamasıyla ilgili açıklama yapan Başhekim Doç. Dr. Yılmaz Güler, “Sağlık Bakanlığı’mızın desteği, Antalya İl Sağlık Müdürlüğü’müzün girişimleriyle, hastanemiz sağlıkta büyük ve güçlü bir ivme kazanmaktadır. Her geçen gün biraz daha büyüyerek yeni branşlarımız ve yeni hekimlerimizle birlikte daha iyi ve kaliteli sağlık hizmetini sunmaya çalışmaktayız. Çocuk Nöroloji Uzmanımız Dr. Celil Bey’inde hastanemize gelmesiyle birlikte nörolojik rahatsızlığı bulunan çocuk hastalarımızın tedavi için ilçe dışına gitmelerine gerek kalmayacaktır“ ifadelerine yer verdi. Çocuk nörolojisinin ilgilendiği hastalıklar nelerdir? Hasta kabulüne başlayan Uzm. Dr. Celil Yılmaz, uzmanlık dalı hakkında şu bilgileri verdi: “Çocuk nörolojisi hekimlerinin takip ettikleri, teşhis ve tedavisini gerçekleştirdikleri hastalıklar beyin ve sinir sistemine ilişkindir. Hastanemizde çocuklarımızda görülen; ateşli havale, epilepsi (havale, sara) hastalığı, baş ağrısı, migren, erken doğan bebeklerin izlemini, serebral palsi (beyin felci), hareket bozuklukları, öğrenme ve konuşma güçlükleri, katılma nöbetleri, inme (felç) rahatsızlıkların takip, tedavi ve izlenimini başarıyla yapmaktayız. Artık vatandaşlarımızın çocuklarının nörolojik rahatsızlıkları için şehir dışına gitmesine gerek yok. Çocuk Hastalıkları hekimlerimize görülen hastalarımız meslektaşlarımın uygun görmesi halinde bölümüme hastalarımızın randevu alabilmesi için yeşil alan açmaktadır”.