YEREL HABERLER - 28 Temmuz 2016 Perşembe 12:00

"Gösterdiğimiz birlik düşmanlara korku salıyor"

A
A
A
"Gösterdiğimiz birlik düşmanlara korku salıyor"

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Feyzullah Keskin ve il yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette 15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasında yaşananlarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. İl Başkanı Keskin, "Üzerimize düşen ne varsa, hazırız" mesajı verdi. Başkan Çelik de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve sıkıntı anında ülkemizde parti farkı gözetilmeksizin gösterilen birliğin düşmanlarımıza korku saldığını söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Feyzullah Keskin, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaretinde öncelikle "geçmiş olsun" dileklerinde bulundu ve milletimize başı sağlığı diledi. Gün geçtikçe ne büyük badireden geçtiğimizin ortaya çıktığını ifade eden Keskin, 15 Temmuz sonrası oluşan birlik bütünlüğe dikkat çekerek "Etnik yapı, mezhep veya siyasi farklılıklarımız var; ama konu vatan ve demokrasi olduğunda bütün insanlarımız siyasi kimliklerini, etnik yapılarını bir kenara bıraktılar ve demokrasiye sahip çıktılar. Sizlere belediye başkanımız olarak başsağlığı ve geçmiş olsun demek ve birlik beraberliğimizi göstermek için geldik. Üzerimize düşen ne varsa hazırız" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de konuşmasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek CHP İl Yönetimine teşekkür etti. Ülkemizin büyük bir deprem atlattığını eden Başkan Çelik, "Zaten sizlerle ilk günden beri görüşüyoruz ve atılması gereken adımlarda bir arada oluyoruz. Büyük bir deprem atlattık. Şu an hasar tespit çalışmaları yapılıyor. İçerdeki çürük yapıların ayıklanıp yeniden sağlam temeller üzerinde kurulması için çalışılıyor" dedi.
Demokrasiye, vatana ve bayrağa sahip çıkılması anlamında en büyük payın milletimiz olduğunu vurgulayan Başkan Çelik, "Milletimizin parti farkı gözetmeksizin vatanı sahiplenmesi bizi sevinirdi, düşmanlarımızı da çatlattı. Bu arada fark edilmeyen bir özelliğimiz var. Bu olayın onda biri, yüzde biri bir başka ülkede olsa ekonomisi çökmüştü. Belçika’da bir bombalama oldu, ancak dokuzuncu günde havaalanı açıldı. Onun çok daha şiddetlisi İstanbul’da oldu, üçüncü saatte havaalanı açıldı. Böyle büyük ölçekli bir deprem oluyor; ama ekonomide bir sarsıntı olmuyor. Bu çok önemli. Aksine vatandaşımız gidiyor ve devletine sahip olmak için 9 milyar dolar bozduruyor ki, piyasa dengeleri bozulmasın. Bu müthiş bir gösterge. Böyle sıkıntılar olunca gösterdiğimiz birlik düşmanlara korku saldı" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir