SPOR - 10 Kasım 2017 Cuma 12:38

Kayserispor’da hazırlıklar devam ediyor

A
A
A
Kayserispor’da hazırlıklar devam ediyor

Kayserispor, milli maçlar nedeniyle verilen arada çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kayserispor, milli maçlar nedeniyle verilen arada çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Süper Lig’in 11. haftasında evinde Trabzonspor ile 0-0 berabere kalan Kayserispor, Teknik Direktör Marius Sumudica yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor. A Milli Futbol Takımı’nın yapacağı hazırlık maçları dolayısıyla lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar, kulüp tesislerinde toplanarak çalışmalarını sürdürdü. Isınma hareketlerinin ardından düz koşu yapan futbolcular, bir süre de kondisyon çalıştı. Kayseri temsilcisi, daha sonra yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenman sırasında oyuncuların hayli hırslı oldukları gözlendi.


Sarı kırmızılı ekip, yarın saat 14.00’de Kadir Has Stadyumu’nda Gazişehir Gaziantep FK ile de bir hazırlık maçı yapacak.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa İnegöl’de 23 Nisan coşkusu TBMM’nin açılışının 104. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İnegöl’de düzenlenen törenlerle coşkuluyla kutlandı. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “Her zaman çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. Yılı ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi İnegöl’de de düzenlenen program ve törenlerle coşkuyla kutlanıyor. Dünyadaki ilk ve tek çocuk bayramı olarak kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İnegöl’de sabah 09.30’da Atatürk Anıtında düzenlenen çelenk töreniyle başladı. Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenginin sunulmasının ardından kutlamalar, Çitli Nihat Kokmaz İlkokulu tarafından okul bahçesinde hazırlanan gösterilerle devam etti. Protokolün de yoğun katılım gösterdiği programda, 23 Nisan’ın başkahramanı çocuklar izleyenlere sundukları gösterilerle renkli görüntüler ortaya koydu. Vatandaşların da çocuklarıyla birlikte yoğun bir katılım gösterdiği programda, hazırlanan birbirinden keyifli gösteriler beğeni topladı. Programda günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan İnegöl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin, “Tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum. Burada bayramı kutlarken, özellikle Filistin ve Gazze’de, Müslüman coğrafyasında gözyaşının ve kanın dökülmediği, bütün dünya çocuklarının huzurla yaşadığı bir dünya ümit ediyorum” dedi. “Çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukların mutluluğuna ortak olmaya geldiklerini ifade ederek; “Onlar hem bugünün hem yarının güvenceleri. İnşallah en güzel eğitimleri de alarak ailelerinin verdiği en güzel terbiyeyle, edeple, adapla yollarına devam ediyor olacaklar. Bizler de her zaman onların yanında olacağız. Biliyorsunuz İnegöl’de Nöbetçi Kütüphaneler oluşturuyoruz. Dün de belediye binamızın yanında 1400 m2 alanda, 2 kattan oluşan, ilkokuldan üniversite üstü eğitime kadar her yaşa hitap edecek kıymetli bir kütüphanemizi öğrencilerimizin hizmetine açtık. İnşallah çocuklarımızın eğitim hayatına dokunabilmek için katkılar sunmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın yolu, bahtı açık olsun inşallah” diye konuştu. Son olarak bir konuşma yapan Kaymakam Eren Arslan ise “Bundan 104 yıl önce milli mücadele daha neticelenmemişken, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları Ankara’da egemenliğin kayıtsız şartsız millette olması gerektiğine inanarak Türkiye Büyük Millet Meclisini açıp milli mücadeleyi milletin egemenliğiyle taçlandırmıştır. Bu güzel zaferi ve bayramı da dünyada çocuklarına bayram olarak hediye eden tek ülke olarak yüce Atatürk, çocuklara emanet etmiştir” dedi.
Gaziantep Tahmazoğlu koltuğunu depremzede öğrenciye devretti Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu farklı bir etkinlikle taçlandırdı. Başkan Tahmazoğlu, bu özel günde belediye başkanlığı koltuğunu, depremden etkilenen Nisa Kartal isimli öğrenciye teslim ederek, geleceğin temsilcilerine olan inancını ve desteğini sembolik bir jestle gösterdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Başkan Tahmazoğlu, çocukların mutluluğu, huzuru ve başarılarının başlangıcı olması temennisinde bulundu. Depremzede öğrenciye yapılan bu jest, Şahinbey Belediyesi’nin çocuklara ve eğitime verdiği önemi bir kez daha vurgularken, belediyenin çocukların yüzlerindeki gülümsemeyi ve kalplerindeki umudu yeşertmeye devam edeceğinin altını çizdi. “Türkiye’de dünyada eşi benzeri olmayan oyun merkezi” 23 Nisan’a özel çocuklar için planladığı oyun merkezinin müjdesini veren Tahmazoğlu, “Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Bu bayramı hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu bayram çocuklara özel bir bayram bizde bayram hediyesi olarak 9 gün sürecek olan Çocuk Şenliği’ni 8’inci defa yapmaktayız. Şu anda doyasıya eğleniyorlar. Çocukların daha iyi eğitim alabilmesi için Türkiye’nin 2’nci büyük kütüphanesini yaptık. Çok yakında açılışını gerçekleştireceğiz. Bugün 23 Nisan’a özel 10 bin metrekare kapalı olan çocuklar için Türkiye’de ve belki de dünyada eşi benzeri olmayan oyuncakları bir araya toplayıp çocuklar için bir oyun merkezi açmayı planlıyoruz. Şu an çalışmalarına başladık çok kısa bir zamanda çocuklarımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.
Erzurum Küçük başkan sokak köpekleri için tedbir istedi Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda koltuğunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Nisa Tahtacı’ya devretti. Küçük başkan ilk talimatı olarak sokak köpekleri konusunda tedbir alınmasını istedi. 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Erzurum Büyükşehir Belediye başkanlığı koltuğuna oturan 4. Sınıf Öğrencisi Nisa Tahtacı, başkanlık makam aracıyla okulundan alınarak Büyükşehir Belediyesine getirildi. Belediye binası girişinde özel kalem müdürü tarafından karşılanan küçük başkan daha sonra başkanlık koltuğunu Başkan Mehmet Sekmen’den devraldı. Başkan Sekmen küçük başkana makamını devrederken görevinde başarılar diledi. Büyükşehir Belediyesi yöneticilerinin de hazır bulunduğu programda küçük başkan sokak köpekleri konusunda tedbir alınmasını istedi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Nisa Tahtacı, okul bahçelerinin ağaçlandırılmasını isteyerek, “İl genelinde bulunan başıboş köpeklerin barınaklara yerleştirilerek öncelikle çocuklarımız ve halkımızın korunması gerekiyor” dedi. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri talimat gereği en kısa zamanda sokak köpeklerine yönelik gerekli çalışmanın yapılacağını söyledi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen program sonunda Nisa Tahtacı’ya hediye vererek okuluna uğurladı.