GENEL - 27 Mayıs 2018 Pazar 09:27

KESOB ‘Yeni Toptancılar ve Gıdacılar Sanayi Sitesi’ni inşaatına başlıyor

A
A
A
KESOB ‘Yeni Toptancılar ve Gıdacılar Sanayi Sitesi’ni inşaatına başlıyor

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Ahmet Övüç, Yeni Toptancılar ve Gıdacılar Sanayi Sitesi’nin inşaatına başlayacaklarını bildirdi.

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Ahmet Övüç, Yeni Toptancılar ve Gıdacılar Sanayi Sitesi’nin inşaatına başlayacaklarını bildirdi.


KESOB Başkanı Ahmet Övüç, birlik olarak her zaman üyelerin menfaatine iş yaptıklarını söyleyerek, bu kapsamda gıda toptancıları için Yeni Toptancılar ve Gıdacılar Sanayi Sitesi’nin inşaatına başlayacaklarını belirtti.


Sitenin konumunun çok iyi olduğunu kaydeden Övüç, siteyle ilgili şu bilgiler verdi:


“Gıda Toptancıları Sitesi olarak bir sitenin inşaatına başlıyoruz. Burada esnaf ve sanatkarımızın güç durumuna göre 240, 360, 480 ve 960 metrekare dükkanlar yapılacak. Yerimiz yeni halin önündedir. Kuzey çevre yoluna ve ana yola yakındır. İnşallah gıda toptancısı kardeşlerimizi burada değerlendirmek, kooperatif marifetiyle biraz krediler ve birazda uzun ödemeler ile dükkan sahibi yapacağız. Şuanda mülkiyet almak zor olduğu için bu kardeşlerimizi de bu durumdan yararlandırmak istiyoruz. Kooperatifimizin yeri bellidir. Arzu eden arkadaşlarımız hem yerimizi ziyaret ederler, hem de bilgi alabilirler. Burası modüler yapı olduğu için istediği alanda dükkan olması mümkün oluyor.”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Babasıyla aynı adı taşıdığı için muhtarlığı düşmüştü, YSK kararını verdi Kocaeli’de muhtarlık yarışını kazanan Hasan Erdöl, babası ile aynı adı taşıdığı ve seçmeni yanılttığı gerekçesiyle İl Seçim Kurulu tarafından seçimler iptal edilmişti. Yüksek Seçim Kurulu, karara verilen itiraz üzerine Erdöl’e mazbata verilmesine karar verdi. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi’nde 50 yaşındaki Hasan Erdöl, İzmit’e bağlı Arpalık İhsaniye Mahallesi’nde 3 aday arasından 113 oy alarak muhtar seçildi. Erdöl’ün muhtarlığı İl Seçim Kurulu’na yapılan itiraz üzerine düştü. Hasan Erdöl’ün babası ile aynı adı taşıdığı, seçmenin kendisine değil babasına oy verdiği belirtilen itiraz dilekçesi üzerine İl Seçim Kurulu, seçimleri 2 Haziran’da tekrarlama kararı aldı. Hasan Erdöl, babasının seçim kampanyalarında yer almadığını, kendini muhtar adayı olarak tanıtmadığını söyleyerek, İl Seçim Kurulu’nun kararını Yüksek Seçim Kurulu’na taşıyarak itirazda bulundu. Hasan Erdöl’e mazbata verilmesine karar verildi Hasan Erdöl’ün Yüksek Seçim Kurulu’na yaptığı itiraz sonrasında karar çıktı. Yüksek Seçim Kurulu kararında, "Seçmen O.K. tarafından Kocaeli İl Seçim Kuruluna yapılan itiraz da muhtar adayı Hasan Erdöl’ün isminin babasıyla aynı olduğu, bu durumun seçmeni yanılttığı belirtilmiş olsa da köy yerinde herkesin birbirini tanıdığı, babasının kendi adına herhangi bir seçim çalışması yapmadığı, ayrıca adı geçenin muhtar adaylığını basın aracılığıyla da duyurduğu dosya içeriğinden anlaşılmaktadır" denilerek, Hasan Erdöl’e mazbatasının verilmesine karar verdi.