SPOR - 10 Aralık 2021 Cuma 23:31

Mustafa Denizli: 'Altay ve Alsancak bizim dönemimizde yaşadığımız günlere mutlaka dönecek'

A
A
A
Mustafa Denizli: 'Altay ve Alsancak bizim dönemimizde yaşadığımız günlere mutlaka dönecek'

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, kötü bir seyirde olduklarını ancak sene başında hedefledikleri yere varacaklarını söyledi. Denizli, devre arası transfer döneminde iki transfer gerçekleştireceklerini ifade etti. Efsanesi olduğu Altay’da, adının verildiği stadyumdaki ilk maçı kazanamadığı için üzgün olduğunu söyleyen Denizli, “Altay ve Alsancak bizim dönemimizde yaşadığımız günlere mutlaka dönecek” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Altay, konuk ettiği Atakaş Hatayspor’a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, açıklamalarda bulundu.

“Altay, sene başında düşündüğümüz hedef neyse oraya mutlaka varacak”

Mustafa Denizli, “Hem camia adına hem benim adıma son derece önemli bir açılış günüydü. Sevinçle kapatmayı düşündüğümüz bugünü maalesef düşündüğümüz gibi kapatamadık. Sevinci ne kadar büyük olacaksa üzüntüsü de o kadar büyük olan bir maç yaşadık. Kötü bir seyirdeyiz, her hafta mecburiyetlerden birçok değişiklik yapmak zorunda kaldık. Şunu net olarak söyleyebilirim ki; Altay takımı sene başında düşündüğümüz hedef neyse oraya mutlaka varacak. Önümüzde oynayacağımız maçlardan sonra sezon başında planladığımız ve yapamadığımız iki transfer vardı, büyük ihtimalle onları gerçekleştireceğiz. Bazı bölgelerde alternatifimiz yok. Bunlara bu akşam bireysel hataları da ekledik. Çok fazla söyleyecek bir şeyimiz yok. Bu camiayı düşündüğümüz yere mutlaka getireceğiz, hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“Altay ve Alsancak bizim dönemimizde yaşadığımız günlere mutlaka dönecek”

Denizli, efsanesi olduğu kulüpte adının verildiği stadyuma teknik direktör olarak takımın başında çıkması hakkında ise şöyle konuştu:

“Duygular bizi yıllar öncesine götürdü. Hem gurur verici hem heyecanlandırıcı duygularla stadyuma ayak bastım. Yıllar önce bu stada adım attığım zaman çocuk denilecek bir yaştaydım. Bütün gençliğim burada geçti. Böyle bir akşamda bunu taçlandırmak hem benim hem de camiamın en büyük isteğiydi, olmadı. Altay ve Alsancak bizim dönemimizde yaşadığımız günlere mutlaka dönecek. Bu stat bizim evimiz olmaya devam edecek.”

Salih Yılmazsoy - Sinan Yeniçeri
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Komşusunu öldüren sanığa müebbet hapis talebi Kocaeli’nin İzmit ilçesinde beraber alkol içtiği komşusunu nişanlısına küfür ettiği iddiasıyla tüfekle vurarak öldüren sanık hakkında müebbet hapis cezası talep edildi. Olay, 21 Haziran 2023’de Durhasan Mahallesi’ndeki ağaçlık alanda meydana geldi. İddiaya göre, İsmail Kütük (54) ile Erdem D. (35) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Erdem D., pompalı tüfekle İsmail Kütük’e ateş etti. Kurşunlar vücuduna isabet eden Kütük, olay yerinde yaşamını yitirdi. İlçe Jandarma Komutanlığına giderek teslim olan Erdem D. ise tutuklandı. Olaya ilişkin açılan davanın duruşması Kocaeli 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Duruşmaya tutuklu sanık Erdem D., maktulün ailesi ve taraf avukatları katıldı. Cumhuriyet savcısı mütalaasında, sanığın jandarmaya verdiği ilk ifadesinde maktulün annesine yönelik küfür ettiğini söylediği, ancak mahkeme huzurunda ise nişanlısına yönelik küfür ettiğini beyan ettiğini belirtti. Sanığın suçtan kurtulmaya ve tahrik hükümlerinin uygulanmasına yönelik çelişkili ifade verdiği göz önüne alındı. Bu sebeple sanık hakkında kasten öldürme suçundan müebbet hapis cezası talep edilirken, tahrik indirimi ise uygulanmaması istendi. Mahkeme heyeti, avukatların süre talebi üzerine sanığın tutukluluk halinin devamına ve duruşmanın ertelenmesine karar verdi. Maktulün nişanlısına küfür ettiğini iddia etmişti Sanık ilk celsede verdiği ifadesinde, "Maktul ile beraber alkol içiyorduk. İsmail Kütük müstakbel eşi hakkında çirkin sözler söyledi. Hamile nişanlım hakkında, ’O çocuk senden değildir, çocuğun kimden olduğu belli değil’ diyerek nişanlıma küfür etti. Söyledikleri karşısında İsmail’e karşı çıkınca yüzüme tükürüp küfür etti, tokat attı. Yerde duran tüfeği kendisine doğrultum. İsmail tüfeğin namusunu tutarak ’Beni mi vuracaksın?’ diyerek küfür etti. Aramızda arbede oldu, tüfeği doğrulttuğumda elim tetikteydi ve tüfek patladı. Neresine isabet ettiğini hatırlamıyorum. Yere düşmeyince yine bana saldıracak düşüncesiyle 2 kez daha tetiğe bastım. Sonra olay yerinden uzaklaştım" ifadelerini kullanmıştı.