GENEL - 10 Kasım 2017 Cuma 15:08

Meysu Outlet’te Atatürk’ün fotoğraflarının yer aldığı resim sergisi açıldı

A
A
A
Meysu Outlet’te Atatürk’ün fotoğraflarının yer aldığı resim sergisi açıldı

Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 79.

Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 79. Yıldönümü dolayısıyla Meysu Outlet ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kayseri Şubesi tarafından Atatürk resimlerinin bulunduğu sergi açıldı.


Meysu Outlet’te açılan sergi hakkında bilgiler veren Meysu Outlet Alışveriş Merkezi Reklam ve Pazarlama Müdürü Gülçin Avcı, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. Yıldönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. Meysu Outlet Alışveriş Merkezi olarak Atatürkçü Düşünce Derneği ile beraber Atatürk’ün resimlerinin yer aldığı bir sergisi açtık. Sergimizde öğrencilerimizi ağırlamaktayız. Pazar gününe kadar sergimiz devam edecektir. Tüm müşterilerimizi ve tüm çocuklarımızı sergimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.


ADD Kayseri Şube Başkanı Kemal Ceylan, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan uğurlamamızın 79. Yıldönümünde anıyoruz. Atatürk’ün fikirleri, düşünceleri ve idealleri ile içimizde yaşatıyoruz. Her gencimizi bir Atatürk olarak görüyoruz. Çocuklarımızı da Atatürk’ün düşüncesinde ve felsefesinde yetiştirmeye çalışacağız” dedi.


Öğrencilerin ve alışveriş merkezine gelen ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği sergi, Pazar gününe kadar açık kalacak.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir