GENEL - 12 Haziran 2018 Salı 11:49

Ramazan Sokağı 2 bakan ağırladı

A
A
A
Ramazan Sokağı 2 bakan ağırladı

Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı’nı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki birlikte gezdi.

Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı’nı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki birlikte gezdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Bakan Osman Aşkın Bak’a Otağ Çadırı’nda Kayseri’deki spor projelerine ilişkin bilgi verdi.


Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurşunlu Otoparkı ve Mimarsinan Parkı’nda kurulan Ramazan Sokağı’na halkın büyük ilgisi devam ediyor. Her akşam özellikle iftar sonrası büyük bir yoğunluğun yaşandığı Ramazan Sokağı’nı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki birlikte ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, öncelikle Bakan Özhaseki ve Bakan Bak ile birlikte bir süre Otağ Çadırı’nda sohbet etti. Başkan Çelik, Bakan Osman Aşkın Bak’a Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi ve Atlı Okçuluk Etno Sporları Merkezi projeleriyle ilgili bilgi verdi. Her iki Bakan daha sonra büyük bir yoğunluğun yaşandığı Ramazan Sokağı’nı gezdiler. Esnaflarla selamlaşan, vatandaşlarla sohbet eden Bakanlar, talepleri kırmayarak bol bol fotoğraf çektirdiler.


Ramazan Sokağı ziyaretinde bilek güreşi yapan iki vatandaşın mücadelesine de şahit olundu. Mücadeleyi Gençlik Spor Bakanı Osman Aşkın Baş başlattı. İki tarafın da çok zorlamasına rağmen galibiyetin çıkmadığı denk kuvvetlerin mücadelesini yine Bakan Osman Aşkın Bak beraberlikle bitirdi. Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı’nın teravih namazı sonrası yapılan etkinliklere bu kez Abdülkadir Şehitoğlu katıldı. Abdülkadir Şehitoğlu, izleyicilere Kur’an ziyafeti sundu.


Program sonrası Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanı Selman Sürmelioğlu, Abdülkadir Şehitoğlu’na çiçek vererek teşekkür etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Van Elite World Van Hotel, İranlı acente temsilcilerini ağırladı Elite World Van Hotel, İran’ın farklı şehirlerinde hizmet veren acente temsilcileri ile tur operatörlerini ağırladı. Elite World Van Hotel, seyahat acenteleri tarafından düzenlenen info çerçevesinde Van’a gelen İranlı acente temsilcilerini ağırladı. İranlı acente temsilcileri ile yemekte bir araya gelen Elite World Van Otel Genel Müdürü Oktay Aksoy ve Satış Direktörü Salih Çiftçi, otel hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Turizmin çok geniş yelpazeye sahip bir sektör olduğuna dikkat çeken Aksoy, “Bu manada turizmde yapılan her çalışma şehrin bütününe yansıyor. Bizlerde bu bilinçle özelde ilimizin, genelde ise ülkemizin ekonomisine katkı sunmak için sürekli çalışmalar yapıyoruz. Bu manada düzenlenen bu infoyu çok önemli ve anlamlı buluyoruz. İnşallah bu ve buna benzer infolarla ilimizi turizm alanında hak ettiği yere getireceğiz. Ben bu duygularla bu infonun ilimiz ve ülkemiz açısından hayırlara vesile olmasını diliyor, infoda emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Seyahat acenteleri sahipleri ise ise amaçlarının geçtiğimiz günlerde seçim nedeniyle yaşanan gerginlik sonrası İranlı turistlerin duyduğu kaygıyı ortadan kaldırmak olduğunu belirterek, “Van, seçim sürecinde iki gün istenmeyen olaylarla karşı karşıya kaldı. Çok şükür sona erdi ve şehrimiz yine eski huzur ve güven ortamına kavuştu. Bizlerde bu manada kaygılanan İranlı misafirlerimize bu güven ve huzur ortamını tekrar yaşatmak için bu infoyu düzenledik. İlimiz ve bölgemiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, infoda bize destek sunan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. İranlı acente yetkilileri de, böyle güzel bir organizasyonla Van’da olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür ettiler.