GENEL - 26 Ağustos 2015 Çarşamba 16:32

Sigorta Cini 20. Şubesini Kayseri'de Açtı

A
A
A
Sigorta Cini 20. Şubesini Kayseri'de Açtı

Türkiye’nin farklı illerinde açtığı mağazalarla hizmetlerini daha geniş bir kitle ile tanıştırmayı amaçlayan, klasikleşmiş sigortacılık anlayışının dışında bir perakende zinciri olarak hizmet veren Sigorta Cini, yeni mağazasını Kayseri’de açtı.
Hacısaki Mahallesi’ndeki açılışa katılan Sigorta Cini CEO’su Pieter-Bas Vos, ‘Mahallenizin Sigortacısı’ olma hedefiyle yola çıktıklarını ve kısa sürede önemli başarılara imza attıklarını belirterek, “Kuruluşumuzdan bugüne 6 farklı şehirdeki mağazalarımızla 10 binden fazla müşteriye ulaştık. Sigorta Cini olarak her ailenin hayatın beklenmedik olaylarına karşı güvence altında olması gerektiğine inanıyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını analiz ederek kendilerine en uygun sigorta ürününü 7 farklı sigorta şirketinden karşılaştırmalı olarak sunuyoruz. Önümüzdeki dönemde Türkiye genelinde mağaza sayımızı daha da artırarak daha çok kişiye ulaşmayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.
Projeler hakkında bilgiler veren Pieter-Bas Vos, “Türkiye’deki her ailenin beklenmedik durumlara karşı sigortalanması gerektiğini düşünerek bu projeyi hayata geçirdik. Bunu tüm Türkiye genelinde yayarak tüm Türkiye’de yaşayan insanların değerlerini korumak üzere kurmuş olduğumuz sistemi bütün Türk vatandaşlarının ulaşabileceği yaygınlığa ulaşarak herkesin bizden hizmet almasını sağlamak istiyoruz. En büyük avantajımız kapımız herkese açık. Sigortacılıkla ilgili akıllarına ne geliyorsa herkes gelip sorabilir. İlla gelip bizden hizmet almak zorunda değiller, buraya gelip çayımızı, kahvemizi içip sigorta hakkında akıllarına takılan sorunları öğrenip, elimizdeki bütün bilgileri kendilerine sunup eğer isterlerse bizden hizmet almalarını sağlamayı amaçlıyoruz” diye konuştu. Konuşmaların ardından MHP Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, Sigorta Cini CEO’su Pieter-Bas Vos ve mağaza yöneticileri tarafından kesilen kurdele ile Sigorta Cini’nin Kayseri Şubesi vatandaşın hizmetine açıldı.
Müşteri odaklı hizmete büyük öncelik veren Sigorta Cini mağazalarına sigorta ihtiyacı ile gelen müşterilerin sigorta ihtiyaçları kişiye özel olarak analiz edilerek, hangi ürünlere ihtiyaçları olduğu belirleniyor. Sigorta Cini müşterilerine aynı çatı altında Aksigorta, Axa Sigorta, Ergo, Groupama, HDİ Sigorta, Mapfre Genel Sigorta ve NN Hayat ve Emeklilik’in tekliflerine ulaşma imkanı sunuyor. Türkiye’nin ilk perakende sigorta dağıtım kanalı NN Grubu’nun yatırımı Sigorta Cini sigortacılık hizmetini mağazalaştırarak sigortanın kolay ulaşılır olmasını hedefliyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir