YEREL HABERLER - 25 Kasım 2015 Çarşamba 13:26

Taş Mektep Öğretmenleri Buluştu

A
A
A
Taş Mektep Öğretmenleri Buluştu

Büyükşehir Belediyesi Taş Mektep öğretmenlerini bir araya getirdi. Kayseri Mahallesi’nde Taş Mektep’in öğretmenlerine hitap eden Büyükşehir Belediyesi Vekili Mehmet Savruk, öğretmenlerin toplumun alın yazısını yazan kişiler olduğunu söyledi.
Büyükşehir Belediyesi ve Taş Mektep Kayseri Lisesi Mezunları Derneği tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe Kayseri Lisesi öğretmenleri katıldı. Dernek Başkanı Fevzi Önder, Türkiye’nin en önemli lisesinin mimarlarının öğretmenler olduğunu belirtti ve yapmış oldukları çalışmalara destek veren belediyelere teşekkür etti.
Taş Mektepli Öğretmenlerin Buluşması’nda bir konuşma yapan ve aynı zamanda Taş Mektepli olan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Savruk da toplumun oluşmasında büyük bir rolü olan öğretmenlerin adeta toplumun alınyazısını yazan kişiler olduğunu belirtti. Öğretmenlere her zaman ve her yerde özel bir değer verilmesi gereğini vurgulayan Savruk, "Nura koşan, güzel Anadolu’ya güneşler taşıyan, güçlü, kuvvetli, imanlı ve azimli gençler yetiştiren Kayseri Lisesi öğretmenlerinin çok daha farklı bir konuma sahip olduğuna inanıyorum. Öğretmenlik dünyadaki en kutsal ve insanlık için hayati önem taşıyan bir meslektir. Öğrenciler bir toplumun geleceği ise öğretmenler de geleceğimizin mimarlarıdır" dedi.
Gecede Başkan Vekili Mehmet Savruk’a Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri nedeniyle Taş Mektep Kayseri Lisesi Mezunları Derneği tarafından bir teşekkür plaketi verildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir