YEREL HABERLER - 29 Mayıs 2017 Pazartesi 18:22

7 Aralık Üniversitesinin 10. Kuruluş yıl dönümü kutlama mesajı

A
A
A
7 Aralık Üniversitesinin 10. Kuruluş yıl dönümü kutlama mesajı

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Üniversitenin kuruluşunun 10. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.


Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, mesajında Kilis 7 Aralık Üniversitesinin 10. yıl dönümü, kutlayarak, "üniversitenin on yıldır azim, sabır ve çalışkanlıkla kat ettiği mesafeyi hatırlamamıza vesile olurken nice on yıllara taşıyacağı umudu, onuru ve toplumsal sorumluluk bilincimizi canlı tutmaktadır. Geçen bu on yıl içinde her türlü zorluğa rağmen tüm kadroyla azimle ve umutla üniversitemizi hak ettiği yere taşımaya gayret ettik. Elbette kat ettiğimiz, yol hayalini kurduğumuz hedeflere giden yolun kısa bir başlangıcıdır. 29 Mayıs 2007’de kurulan üniversitemizin 10. kuruluş yıl dönümünü kutluyor; sonraki on yıllarda daha büyük başarılara imza atmayı ümit ederek başarıları ve kalitesiyle ön plana çıkan, lisans ve lisansüstü düzeydeki eğitim-öğretim vizyonuyla öğrenci adaylarının, akademik ve idari personelin tercih ettiği bir üniversite olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın CHP’li Tetik’den Nazilli’ye Halk Market müjdesi CHP Nazilli Belediye Başkan adayı Dr. Ertuğrul Tetik, göreve gelir gelmez ilk hizmet olarak enflasyona karşı vatandaşların mutfağına nefes aldıracak, tamamen yerli ve doğal gıdaların piyasanın altında satışa sunulacağı belediye iştiraki olan Halk Marketler zincirlerini açacağını müjdeledi. 31 Mart Belediye Başkanlığı seçimine 2 gün kala bir proje daha açıklayan CHP’li Ertuğrul Tetik, İhtiyaç sahiplerinin temel gıda ve hijyen ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Belediye iştiraki olacak olan Halk marketler zincirini hayata geçireceğini açıkladı. Nazilli’nin farklı Mahallelerinde açılacak olan Halk Marketlerde, enflasyona karşı vatandaşların mutfağına nefes aldıracak olan proje için tüm altyapı ve fizibilite çalışmalarını ekonomistler tarafından hazırlandığını açıklayan Tetik, kaliteli ve güvenilir ürünlerin uygun fiyatlara üreticiye sunulacağı, aynı zamanda istihdam oluşturacak olan bu proje kapsamında halka sağlıklı, ekonomik ve güvenilir bir şekilde gıda ulaştırılacağını ifade etti. ’Emekliye indirim kartı’ Nazilli ve Aydın bölgesindeki çiftçiler tarafından üretilen doğal ve sağlıklı ürünlerin satışa sunulacağı Halk Marketlerde, emekli vatandaşların da unutulmadığını belirten CHP’li Belediye Başkan Adayı Tetik, "Aydın Büyükşehir Belediyesinin Ege et marketlerinde uyguladığı emekli kart sistemini de halk marketlerde uygulayacağız. Nazilli’de ilk bir yıl içerisinde çeşitli mahallelerde yaygınlaşacak olan Halk Marketler zinciri Nazilli halkının mutfak giderlerine önemli tasarruf sağlayacak" dedi.