- 15 Mayıs 2018 Salı 18:39

Kara’dan İŞKUR alımları açıklaması

A
A
A
Kara’dan İŞKUR alımları açıklaması

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, İŞKUR İl Müdürlüğünün geçici olarak işçi alımı yapılacağını, belediyeye kontenjan ayrıldığı iddialarının doğru olmadığını söylediBelediye Başkana Kara, Kilis’te, İŞKUR tarafından geçici olarak işçi alımı yapılacağını ifade ederek, “Bu alım noter huzurunda kura çekimi ile belirleyecektir.

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, İŞKUR İl Müdürlüğünün geçici olarak işçi alımı yapılacağını, belediyeye kontenjan ayrıldığı iddialarının doğru olmadığını söyledi


Belediye Başkana Kara, Kilis’te, İŞKUR tarafından geçici olarak işçi alımı yapılacağını ifade ederek, “Bu alım noter huzurunda kura çekimi ile belirleyecektir. Bu konuda şahsım adına yalan ve yanlış söylemlerle belediyenin belirli bir kontenjan ayrıldığı şeklinde kasıtlı ve art niyetli söylentiler çıkarılmaktadır. Bu söylentilere kesinlikle itibar edilmemesi gerekmektedir. Alımlar teknik olarak zaten İŞKUR Müdürlüğümüz ve Noter eliyle yapılacağı için alımlara müdahale etme yada kontenjan ayırmak gibi bir konu hiçbir şekilde mümkün değildir” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir