EĞİTİM - 11 Eylül 2018 Salı 17:38

Rektör Karacoşkun kadroya geçen sürekli işçilerimizle bir araya geldi

A
A
A
Rektör Karacoşkun kadroya geçen sürekli işçilerimizle bir araya geldi

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, üniversitede daha önce hizmet alımı yoluyla çalışan ve nisan ayı itibarıyla sürekli işçi kadrosuna geçişleri yapılan personel ile bir araya geldi.


Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’un başkanlığında, üç farklı oturumda gerçekleştirilen toplantının sabahki ilk iki oturumuna Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Erdinç Gülcü, Genel Sekreter Necdet Bozgeyik, Genel Sekreter Yardımcısı ve Güvenlik Şube Müdürü Turgut Akgün ve güvenlik personeli; öğleden sonra temizlik ve teknik işlerdeki hizmet kollarında çalışanlarla olmak üzere gerçekleştirilen üçüncü oturumuna ise yine Rektörümüz Karacoşkun’un başkanlığında Rektör Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Erdinç Gülcü, Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Yimenicioğlu ile İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Mustafa Demir katıldı.


Rektör Karacoşkun konuşmasında, öncelikle kadroya geçişleri yapılan işçileri tebrik ederek, “Üniversitemizde akademik ve idari birimlerimizin yanı sıra farklı birimlerimizde güvenlik, temizlik ve teknik işlerde çalışanlarımızın sürekli işçi kadrosuna geçiş işlemleri nisan ayı itibarıyla gerçekleştirilmiştir. Büyük bir özveri ile üniversitemizin tüm birimlerinde hizmet sunan personelimize kadrolarının hayırlı olmasını dilerim” dedi.


Rektör Karacoşkun, sürekli işçi kadrosunda çalışan personelimizin bundan sonra kurum anlayışını daha fazla benimseyerek yürüttükleri işleri her zamankinden daha duyarlı, daha dikkatli ve daha özveriyle gerçekleştirmesi gerektiğini sözlerine ekledi.


Program, toplantıya katılan personelin sorularının yanıtlanması, görüş ve isteklerinin dinlenilmesinin ardından Rektör Karacoşkun’un katılımcılara hediye paketi takdimi ile sona erdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Beşiktaş’ın konuğu MKE Ankaragücü Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında yarın MKE Ankaragücü’nü konuk edecek. Teknik Direktör Fernando Santos ile yollarını ayıran siyah-beyazlılarda takımın başında Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe olacak. Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Beşiktaş, yarın 20.00’de Tüpraş Stadyumu’nda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Geride kalan 32 haftada 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 yenilgi alan siyah-beyazlılar, 48 puanla 4. sırada bulunuyor. Konuk ekip ise 8 galibiyet, 13 beraberlik, 11 mağlubiyetle topladığı 37 puanla 13. sırada yer alıyor. Takım Serdar Topraktepe’ye emanet Geçtiğimiz hafta iç sahada alınan 1-1’lik Samsunspor beraberliğinin ardından Beşiktaş’ta Portekizli teknik adam Fernando Santos’la yollar ayrılmıştı. Bu ayrılığın ardından Ankaragücü maçında siyah-beyazlı takım, Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe’ye emanet olacak. Kartal, bu sezon 3 müsabakaya yine Topraktepe yönetiminde çıkmış ve 1 mağlubiyet, 2 galibiyet elde etmişti. 5 maçtır galibiyete hasret Siyah-beyazlılar, ligde 5 maçtır 3 puana hasret durumda. Söz konusu süreçte sırasıyla Galatasaray’a 1-0, Gaziantep FK’ya 2-0 ve Antalyaspor’a 2-1 kaybeden Beşiktaş, Başakşehir ile Samsunspor’la da 1-1 berabere kaldı. Kara Kartal, son galibiyetini 27. haftada İstanbulspor’a karşı 2-0’lık skorla almıştı. Sakatların son durumu Siyah-beyazlı takımda Semih Kılıçsoy ve Mert Günok sakatlıklarından dolayı MKE Ankaragücü’ne karşı forma giyemeyecek. Bir süredir sakatlıkları sebebiyle Salih Uçan, Onur Bulut, Tayfur Bingöl ve Arthur Masuaku’nun durumları ise son kontrollerin ardından belli olacak. 4 oyuncu sınırda Beşiktaş’ta 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Jonas Svensson, Daniel Amartey, Semih Kılıçsoy ve Demir Ege Tıknaz, yarın kart görmeleri halinde bir sonraki hafta deplasmanda oynanacak Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşecek.