ASAYİŞ - 31 Mayıs 2018 Perşembe 16:10

Başkan Saygılı’dan kaza yapan AK Parti aracına müdahale

A
A
A
Başkan Saygılı’dan kaza yapan AK Parti aracına müdahale

Kırıkkale’de AK Parti seçim aracı maddi hasarlı kaza yaptı.

Kırıkkale’de AK Parti seçim aracı maddi hasarlı kaza yaptı. Kazayı gören Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, araç şoförü ile yakından ilgilendi.


24 Haziran seçimleri startının verildiği günden bu yana geçirdiği rahatsızlığa rağmen bir an bile durmayarak seçim çalışmalarında etken rol oynayan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Milletvekili Adayı Ramazan Can ile milletvekili adayları ile esnaf gezisi yaptığı esnada kaza yapan AK Parti seçim aracını rastladı. Başkan Saygılı, kaza yapan araç şoförü ile yakından ilgilendi.


Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini ifade eden Mehmet Saygılı meydana gelen kaza ile ilgili olarak herhangi bir can kaybı ve yaralanmamasının sevindirici olduğunu dile getirdi. Meydana gelen olay sonrasında kaza yapan araç çekici yardımıyla kaldırılırken Başkan Saygılı, “Seçim çalışmaları kapsamında ne yazık ki bu tür kazalar yaşanabiliyor. Kaza maddi hasarlı olarak atlatılmış. Arkadaşlarımızda herhangi bir sağlık problemi yok. Çok şükür herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadan meydana gelen bir kaza” dedi.


Saygılı, seçim çalışmalarına hususunda Türkiye’nin 2023 hedefleri için gayretlerinin devam edeceğini ve hız kesmeden çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesi kurulmasıyla birlikte üroloji kliniği güncel sağlık hizmetlerine devam ediyor. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesinin kurulması ve hastanenin eğitim ve araştırma hastanesi statüsüne geçmesiyle birlikte üroloji kliniği, en güncel sağlık hizmetlerini sunmaya devam ediyor. Daha önce açık cerrahi ile Bandırma’da çeşitli ilklere imza atan üroloji kliniği, bölgede önemli bir üroloji merkezi haline gelmeye devam ediyor. Son olarak, laparoskopik (kapalı yöntem ile) prostat kanseri ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Aykut Başer, hastanenin Bandırma ve çevresine en güncel tedavi yöntemleriyle yüksek kalitede sağlık hizmeti sunduğunu belirterek laparoskopik cerrahi hakkında şunları söyledi: "Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri tedavisinde sıkça kullanılan bir cerrahi yöntemdir. Bu yöntemde, cerrah küçük kesiler yaparak bir kamera ve cerrahi aletler aracılığıyla prostat bezini çıkarır. Laparoskopik cerrahi, geleneksel açık cerrahiye kıyasla daha az invazif bir yöntemdir, bu da daha az kan kaybı, daha az ağrı ve daha hızlı iyileşme süreci anlamına gelir. Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri olan erkekler için etkili bir tedavi seçeneği olabilir. Ancak, her hasta için uygun olmayabilir ve tedavi seçenekleri, hastanın bireysel durumuna ve kanserin evresine bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle, prostat kanseri teşhisi konmuş hastaların, hatta tüm ürolojik kanserlerinde dahil tedavi seçenekleri hakkında hastanemize başvurarak detaylı bir şekilde bilgi almaları önemlidir."