YEREL HABERLER - 14 Ocak 2017 Cumartesi 18:04

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı;

A
A
A
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı;

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, kentte yapılan tüm çalışmalar için seferber olduklarını belirterek Kırıkkale’nin adının geçtiği her yerde bu şehrin çocukları olarak var olacaklarını vurguladı.
Kırıkkale Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları İHA’ya değerlendiren Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkaleli olmakla her zaman gurur duyduğunu ifade ederek Kırıkkale’nin çocukları olarak Kırıkkale’nin adının geçtiği her şeye destek vereceklerini ve her yerde var olacaklarını ifade etti.
Başkan Saygılı, "Kırıkkale bizim memleketimiz. Bu şehrin çocukları olarak biz her zaman olacağız. Bizler Kırıkkaleli olarak Kırıkkalelilik ruhunu ve Kırıkkale bilincini her zaman ve her yerde yaşatmak zorundayız" dedi.
"Kırıkkale için tüm riskleri göze alırım"
Başkan Saygılı, “Şu anda bulunduğum makam sadece ve sadece halkımıza hizmet etme makamıdır. Ben sadece halkımıza hizmet etmek için bu makama talip oldum. Yapılan hizmetlerin karşılığında beklediğim tek şey Allah’ın rızasından başka bir şey değildir. Belediye başkanlığı riskli ve sorumlu meslektir. Risk alarak görev yapıyor ve halka hizmet etmeye çalışıyorsanız bu büyük bir kazançtır. Hiç iş yapmazsanız riski yoktur. Ben görevimi şehrim için yapıyorum. Bu anlayış içerisinde şehrini çağın gereklerine uygun bir şekilde geleceğe taşımak bir başkan olarak müthiş bir onurdur. Ben bu onuru yaşıyorum ve Kırıkkale için tüm riskleri sonuna kadar alıyorum” şeklinde konuştu.
"Trafik problemi çözülüyor"
Şehir merkezi trafiğinin her geçen gün problem olduğuna dikkati çeken başkan Saygılı, " Trafiği büyük ölçüde rahatlatacak 700 araçlık otopark yapım çalışmalarına başladık. Şehir merkezi trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan açık otopark çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bu sayede Karşıyaka Yuva Mahallesine ikinci bir yol açılmış olacak. Çalışmaları sürekli olarak yerinde inceleyerek, hızlanması konusunda gerekli talimatları verdik. Kırıkkaleli hemşerilerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde normal sezon sona erdi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler Süper Ligi’nde 22 haftalık normal sezon, bugün oynanan karşılaşmalar ile ererken, Beşiktaş ligi ilk sırada tamamladı. 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler Süper Ligi’nde 22 haftalık normal sezon sona erdi. Beşiktaş Safi Çimento’nun birinci olarak tamamladığı Erkekler Süper Ligi’nde normal sezonu 1, 2, 3 ve 4’üncü sırada arasında tamamlayan takımlar Play-off Şampiyonluk Etabı oynarken, sezonu 5, 6, 7 ve 8’inci sırada tamamlayan takımlar “Play-Off Sıralama Etabı” oynayacak. Buna göre Şampiyonluk Etabı ilk tur müsabakaları; birinci (Beşiktaş) tamamlayan takım ile dördüncü (Spor Toto) tamamlayan takım; ikinci (Sakarya BBSK) tamamlayan takım ile üçüncü (Beykoz Belediyesi) tamamlayan takım arasında oynanacak. Şampiyonluk etabı ilk tur müsabakaları; üç müsabakalık serilerde, iki galibiyet üzerinden oynanacak. Bu serinin ilk iki maçı normal sezonu üst sırada tamamlayan takımın, üçüncü maçı normal sezonu daha alt sırada tamamlayan takımın sahasında oynanacak. Şampiyonluk etabı ilk tur müsabakalarında iki maç galip gelerek rakibini eleyen iki takım finale yükselecek. Play-Off Şampiyonluk Etabı final serisi ise beş müsabakalık seride üç galibiyet üzerinden oynanacak. Normal lig sezonunu beş ile sekizinci sıra arasında bitiren takımlar sıralama etabı oynayacak. Sıralama etabı ilk tur müsabakaları; beşinci tamamlayan takım ile sekizinci tamamlayan takım; altıncı tamamlayan takım ile yedinci tamamlayan takım arasında oynanacak. Erkekler Süper Ligi 22. hafta sonuçları: Rize Belediyesi 33-56 Beykoz Belediyesi Trabzon BBSK 30-33 Köyceğiz Belediyesi Spor Toto 31- 24 İzmir BBSK Sakarya BBSK 41-34 Nilüfer Belediyesi Beşiktaş Safi Çimento 51-23 Bahçelievler Belediyesi