SPOR - 05 Kasım 2017 Pazar 18:30

Kırıkkaleli sporcular Bulgaristan’dan madalya ile döndüler

A
A
A
Kırıkkaleli sporcular Bulgaristan’dan madalya ile döndüler

Kırıkkaleli sporcular Mehmet Ergişi ve Mehmet Ünal Bulgaristan’da düzenlenen Balkan Petank Şampiyonası’ndan altın, gümüş ve bronz madalyalarla şehre döndüler.

Kırıkkaleli sporcular Mehmet Ergişi ve Mehmet Ünal Bulgaristan’da düzenlenen Balkan Petank Şampiyonası’ndan altın, gümüş ve bronz madalyalarla şehre döndüler.


Bulgaristan’ın Sofya şehrinde düzenlenen Balkan Petank Şampiyonası’na Türkiye damga vurdu. Türkiye’nin yanı sıra ev sahibi Bulgaristan, Sırbistan, Yunanistan ve Makedonya’nın yarıştığı şampiyonada, Türkiye genel klasmanda 72 puanla açık ara ilk sırayı alırken, Bulgaristan 27 puanla ikinci, Yunanistan ise 9 puanla üçüncü sırada yer aldı. Şampiyonada milli takım, genç erkek takımlar, genç kız takımlar, genç çift erkekler, genç tek erkekler, genç tek kızlar, genç erkekler altın nokta ve genç kızlar altın nokta olmak üzere tüm kategorilerde altın madalyaların hepsini toplarken 6 kategoride de gümüş madalyanın sahibi oldu.


Kırıkkaleli sporculardan Mesut Ergişi ve Mehmet Ünal kendi kategorilerinde altın, üçlerde gümüş, çift erkeklerde 3. olarak şehri en iyi şekilde yarışmalarda temsil ettiler. Kazanılan başarılar üzerine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, “Uluslararası organizasyonlarda ülkemizi temsil eden ve madalya kazanarak bayrağımızı dalgalandıran sporcularımızı tebrik ederek, başarılarının devamını dilerim” açıklamalarında bulundu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Ruhsatsız tabanca ile yakalandı, “Taşımıyorum bozuk” diyerek tüfek ruhsatı gösterdi Aksaray’da ruhsatsız tabanca ile yakalanmasına rağmen önce “Taşımıyorum” deyip inkar eden, sonra da “Bozuk” diyen sürücü bir de “Ruhsatım var” diyerek tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. Olay Gülağaç Yolu Kireçlik Mevkiinde yaşandı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gece yarısı bekçilerin de katıldığı asayiş ve trafik uygulaması yapan İl Emniyet Müdürlüğü asayiş ile trafik şubesi ekipleri şüphe üzerine Gülağaç ilçesinden Aksaray merkez istikametine seyreden Ali B. (38) idaresindeki 51 ACV 230 plakalı otomobile "dur" ihtarında bulundu. Sürücüsü ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirildikten sonra araçta arama yapan bekçiler araç içerisine gizlenmiş bir adet tabanca buldu. Kullandığı araçta tabancayla birlikte yakalanmasına rağmen “Taşımıyorum” diyen sürücü Ali B. daha sonra tabancanın bozuk olduğunu belirterek işlem yapılmasından kaçmak istedi. 2 ayrı bahanesiyle başarılı olamayan sürücü bu kez de “Ruhsatım var” diyerek yakalattığı tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. 3 ayrı bahanesiyle işlemden kaçamayan sürücü son olarak tabancayı kabullenerek “Benim, tamir için taşıyorum” dedi. Tabancaya bekçiler tarafından dolu boş kontrolü yapıldıktan sonra el konulurken ruhsatsız tabanca taşımaktan gözaltına alınan sürücü adli işlemler için polis merkezine götürüldü.