YEREL HABERLER - 09 Şubat 2016 Salı 11:10

Mümtaz Torunlu Yeniden Başkan Seçildi

A
A
A
Mümtaz Torunlu Yeniden Başkan Seçildi

Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Derneği üyeleri kongre heyecanı yaşadı. Kongreye tek aday olarak giren mevcut başkan Mümtaz Torunlu yeniden başkanlık görevine seçildi.
Vatan İçin Can Verenler Derneği’ne kayıtlı şehit aileleri, yeni dönemde kendilerini temsil edecek başkanlarının seçimini yaptı. Kongreye tek liste olarak katılan mevcut başkan Mümtaz Torunlu, üyelerinin güvenoyunu alarak dördüncü kez başkanlık koltuğuna oturdu. Geçmiş yıllarda yapılan ve önümüzdeki dönemde yapacakları çalışmaları anlatan Torunlu, her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını söyledi.
Doğu ve Güneydoğu’da terör örgütlerine yönelik yapılan operasyonların terörü bitirmeye yönelik olduğunu ve şehit haberlerinin gelmesiyle yüreklerinin yandığını belirten Torunlu, “Bizler bu konuda vatan, bayrak, toprak, millet için canımızı seve seve vermeye hazırız. Artık bu acıların son bulması ve yüreğimizin yanmamasını bizlerde istiyoruz. Fakat terörle mücadele kapsamında bu acı haberler kaçınılmaz oluyor. Allah vatanımızı ve milletimizi korusun ve kollasın. Kongremize katılımızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
Bizler onlara her türlü imkanları sunduk. Fakat onlar bizlere bir zeytin dalını bile çok gördüler. O insanlar bizlere olmadık eziyetler veriyor gencecik şehitler veriyoruz. Şehit aileleri olarak hep beraber hareket etmeliyiz. Derneğin kurucularından birisiyim, çeşitli görevlerde bulunduk. Elimizden gelen her türlü çalışmayı yapmaya çalışıyoruz. Derneği kurduğumuzda bu kadar toplu halde kongre yapmadık. Bugün çok şükür bu güzel kalabalıkla kongreye imza attık. Bundan dolayı onur ve gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir