YEREL HABERLER - 14 Ağustos 2017 Pazartesi 11:55

Türk Metal’de hedef şampiyonluk

A
A
A
Türk Metal’de hedef şampiyonluk

Kırıkkale’yi Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Türk Metal Kırıkkalespor’da Başkan Zekai Tufan, yeni sezon hedeflerinin şampiyon olarak 3.

Kırıkkale’yi Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Türk Metal Kırıkkalespor’da Başkan Zekai Tufan, yeni sezon hedeflerinin şampiyon olarak 3. Lig’e çıkma hakkını kazanmak olarak gösterdi.


Bölgesel Amatör Lig’de Kırıkkale’nin temsilcisi olan Türk Metal Kırıkkalespor, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını tamamlayarak Ankara Kızılcahamam’da kampa girdi. Yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili açıklama yapan Türk Metal Kırıkkalespor Başkanı Zekai Tufan, “Yeni sezonda sergileyeceğimiz futbolla ilgili arzuladığımız yerde tamamlamayı hedefliyoruz. Önümüzde bir Türkiye Kupası maçı var. Buna odaklanmış durumdayız. Hocamız Nihat Baran’a güveniyoruz. Hedeflerimize adım adım ulaşmayı ulaşmak arzusundayız. Şu anda ilk hedefimiz Türkiye Kupası’nda tur atlamak, bunun içinde elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.


Üçüncü etap kampının tamamlanmasıyla teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda eksik veya güçlenecek bölgelere takviye yapabileceklerini söyleyen Başkan Tufan, takımlarının başarısı için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Tufan, taraftarların desteği ile sezonu en iyi şekilde bitirip bir üst lige çıkacaklarından emin olduğunu sözlerine ekledi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir