YEREL HABERLER - 16 Ocak 2016 Cumartesi 18:32

AK Parti Babaeski İlçe Teşkilatı Yeni Hizmet Binası Açıldı

A
A
A
AK Parti Babaeski İlçe Teşkilatı Yeni Hizmet Binası Açıldı

AK Parti Babaeski İlçe Başkanlığı, yeni hizmet binasının açılışı yağan yağmur altında partililerin yoğun bir katılımıyla dualarla gerçekleşti.
Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde yeni hizmet binasının açılışına, AK Parti Milletvekili Selahattin Minsolmaz, 24. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, AK Parti Edirne, AK Parti Kırklareli eski Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Tekirdağ ve Kırklareli’nden sorumlu Koordinatör Ünal Kaçır, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, AK Parti Babaeski İlçe Başkanı Ali Gencal, il, ilçe teşkilatı üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Partinin 2001 yılında kurulduğunu belirten AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, “Hizmetin anlamlı ve ülkemiz için gerekli olanlarını yaparak geldim. Geçirmiş olduğu tüm seçimlerde, yerel seçimlerde, genel seçimlerde 2010 Referandumunda ve 2015 10 Ağustos da yapmış olduğumuz halk tarafından Cumhurbaşkanı’nın seçildiği Cumhurbaşkanı seçiminde siz değerli hemşerilerimin teveccühü, desteği ve anlamlı çabalarıyla Türkiye’de sizlere her zaman hizmet edebilme şansını AK Parti elde etmiş oldu. 7 Haziran seçimlerini yaşadık akabinde tek başına iktidar oluşmamasından ve koalisyonun mecliste gerçeklememesinden kaynaklanan sebeple malumuz tekrardan Kasım ayında seçim yapılması mecburiyeti doğdu. Ak Parti’nin kurulduğu günden bu güne ülkemizde ve bölgemizde istikrarın ve güvenin kalkınmanın teminatı olduğu gerçeği milletimizce hamd olsun altı çizilmiş ve bir güvenoyu verilmiş oldu" dedi.
“TEKRAR TRENİ KALDIĞI YERDEN İSTİKAMETİYLE DOĞRULTMAK ŞEKİLDE HEDEFE DOĞRU GÖTÜRMEYE BAŞLADIK”
Seçimlerden hemen sonra çalışamaya başladıklarını söyleyen Minsolmaz, “Ülke açısından 7 Haziran ve Kasım ayı arasında birikmiş yasal düzenlemeler ve diğer çabalarla beraber hızla tekrar treni kaldığı yerden istikametiyle doğrultmak şekilde hedefe doğru götürmeye başladık. Yoğun bir çalışma temposundayız. Türkiye’de milletin içinden çıkmış ve milleten başka herhangi bir odağa dayanmayan ve hedefine milletine hizmet etmeyi ve hakka hizmeti koymuş olan bir siyasi partinin mensupları olarak toplumun geleceği için doğru hizmetleri yapma gerçeği var. Bazıları kendi yumurtası pişsin diye koskoca bir ormanın yanmasını hiçe sayabiliyorlar. Şuan Güneydoğu’da olan olaylar yakın zamanda Beyazıt’ta gerçekleşen Sultanahmet’teki olaylar Türkiye’de ayaklarının üzerinde doğrulmaya ve insanı için doğru işler yapmaya ve bölgede istikrarı sağlamak için her attı adımda milletinden güvenoyu almaya başlayan hükümetin zannedildiği kadar buradaki hemşerilerim kadar herkesi mutlu etmiyor. Dolayısıyla milletimizin yine 2002’de gösterdiği feraset ve sağduyu 1 Kasım seçimlerinde gösterdiği sağduyu ile tüm oyunlara rağmen millet hizmetin nereden geleceğini gerçekten doğru yönetimin ve insana sahip çıkmanın verilen sözün hakkıyla yerine getirilmenin hangi siyasi hareketten geleceğini çok iyi takdir etmiş durumda” diyerek binanın hayırlı olmasını diledi.
“SİZLER OLMASAYDINIZ BİZİM BUNLARI YAPMA ŞANSIMIZ YOKTU”
2016 yılı bütçesini görüştüklerini belirten 24. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, “2002 yılında bizim Türkiye’nin bütçesi 110 katrilyondu. 2016 yılı bütçesinde sadece AK Partinin milli eğitime ayırdığı bütçe 110 katrilyon. Sağlığa ayırdığı bütçe 100 katrilyon. Bunlar AK Parti iktidarında biz altın madeni bulmadık, gömü bulmadık veya borç almadık, aksine borçlar ödedik. 2002 yılından önce de vergi veriyordunuz 2002 yılından sonrada vergi veriyorsunuz. O zaman verdiğiniz vergiler üç beş tane faizcinin cebine gidiyordu, şimdi verdiğiniz vergiler size yol olarak, su olarak, köprü olarak hastane olarak geri dönüyor, tek fark bu. Sizler olmasaydınız bizim bunları yapma şansımız yoktu” diyerek sözlerini bitirdi.
Sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu söyleyen AK Parti Kırklareli eski Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, “Bugün Babaeski’mizde partimiz adına hizmetleri bundan sonra yapacağı yeni bir binaya kavuşmuş bulunuyoruz. İnşallah bu binamız Babaeskili hemşirelerimizin AK Parti ile kucaklaşmasına, bu sayede AK Parti’nin ilkelerine uygun bir yerel yönetimin ilk aşamada daha sonra da genel yönetime fayda sağlayacaktır diye düşünüyorum” dedi.
Yavaş yavaş yaklaşmaya geldiklerini belirten Ak Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, “ 2019 da inşallah o karşıdaki binada olacağız” diye belirtti.
AK Parti Babaeski İlçe Başkanı Ali Gencal da, yeni teşkilat binasının Babaeski’ye ve millete hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından yeni hizmet binası, dualar eşliğinde kurdelesi kesilerek açıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir