GENEL - 23 Şubat 2018 Cuma 10:38

Enver Yücel: "Kaliteli eğitimi ülkemizin her noktasına götüreceğiz"

A
A
A
Enver Yücel: "Kaliteli eğitimi ülkemizin her noktasına götüreceğiz"

Bahçeşehir Koleji’nin Lüleburgaz Kampüsü düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

Bahçeşehir Koleji’nin Lüleburgaz Kampüsü düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.


Türkiye genelinde 48 ilde 101 kampüs ile eğitim veren Türkiye’nin en önemli eğitim markalarından Bahçeşehir Koleji, eğitim yatırımlarına devam ediyor. 2018-2019 eğitim öğretim yılında eğitime başlayacak Bahçeşehir Koleji Lüleburgaz Kampüsü 10 bin 200 metrekarelik alanda tam donanımlı laboratuvarları, spor ve kültürel alanları ile anaokulu, ilkokul, ortaokul ve Anadolu Lisesi ile öğrencilerine eğitim verecek.


Bahçeşehir Koleji Lüleburgaz Kampüsü’nün tanıtım toplantısı, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Bahçeşehir Koleji Lüleburgaz Kampüsü Kurucu Müdürü Duygu Peran, Bahçeşehir Koleji yöneticileri, Lüleburgaz’ın eğitim kurumlarından yöneticiler ve çok sayıda velinin katılımı ile gerçekleştirildi.



"Kaliteli eğitimi ülkemizin her noktasına götüreceğiz"


Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel tanıtım toplantısındaki konuşmasında kaliteli eğitimi Türkiye’nin her noktasına ulaştırmak için yatırımlarına devam ettiklerini belirterek, "Lüleburgaz’a çok daha önce gelmemiz gerekiyordu. Fakat geç de olsa sağlam bir şekilde geldik çünkü burada Lüleburgaz’a yakışan, muazzam bir kampüs yapılıyor. Kampüsün inşaatı devam ederken ön kayıtlar almaya başladık. Nitelikli eğitimimiz konusunda emin olan velilerimizin güveni için çok teşekkür ediyorum. Her yaptığımız işi ülkenin değil, dünyanın en iyisi nasıl olabiliriz anlayışı ve düşüncesi ile yapıyoruz. Kaliteli eğitimi ülkemizin her noktasına götüreceğiz. Bahçeşehir Koleji geleceğin sorunlarına çözüm bulacak bir nesil yetiştiriyor bu nedenle bu eğitim anlayışımızı ülkemizin her noktasında, daha çok çocuğa ulaştırmak için durmadan çalışıyoruz. Avrupa’nın en büyük eğitim kurumuyuz, dünyanın sayılı eğitim gruplarından birisiyiz" ifadelerini kullandı.



"Ülkemizin geleceğine yatırımlar yapıyoruz"


Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ da açılacak olan yeni kampüs ile ilgili, "Bahçeşehir Eğitim Kurumları olarak bu yıl bizim 50’nci gurur yılımız. Türkiye’de Edirne’den Kars’a yüzlerce kampüsümüzle eğitim veriyoruz. Çocuklarımızın potansiyeline inanıyoruz ve ülkemizin geleceği için hep daha iyisi, daha doğrusu, daha güzeli için hayaller kuruyoruz. Adımlarımızı, ülkemizi geleceğe taşıyacak nesiller yetiştirmek için 50 yıldır çalışan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının tecrübesinden aldığımız güvenle atıyoruz. Ülkemizin geleceğini yazacak nesli yetiştirmek için eğitimde hep daha iyisinin peşindeyiz. Dünya değişiyor; teknoloji ve bilim dünyayı her zamankinden daha hızlı değiştiriyor. Her sabah uyandığımızda aslında yeni bir dünyaya uyanıyoruz. Üretim şekilleri, yaşam biçimleri ve buna bağlı olarak alışkanlıklarımız değişiyor. Tüm bunlar eğitimin de değişmesini ve geleceğe dair sonuçlar ortaya koymasını zorunlu kılıyor" diye konuştu.


Nitelikli eğitimi daha çok çocuğa ulaştırmak için eğitim yatırımlarına hızla devam ettiklerini belirten Dağ, velilerin Bahçeşehir Koleji Lüleburgaz Kampüsüne gösterdiği ilgi için teşekkür etti ve kampüsün hem Trakya bölgesine hem de Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Yozgat Depremden etkilenen Yozgat’ta 200’ün üzerinde ev ve ahırda hasar oluştu Tokat’ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından Yozgat’ın Kadışehri ve Aydıncık ilçelerinde 200’ün üzerinde ev ve ahırda hasar oluşurken vatandaşlar geceyi evlerinin bahçelerinde geçiriyor. Tokat’ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11 sıralarında meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki sarsıntı, Yozgat merkez ve ilçelerinde de hissedildi. Özellikle Kadışehri ilçesinde ve köylerinde hissedilen deprem nedeniyle vatandaşlar büyük panik yaşadı. Özellikle Kadışehri ilçesine bağlı Gümüşsu, Elmalı Çiftliği, Halı köy ve Yeltenli köylerinde deprem nedeniyle evlerde ve ahırlarda hasar oluştu. Evleri zarar gören vatandaşlar geceyi evlerinin bahçelerinde geçirirken jandarma ekipleri de artçı sarsıntıların devam ettiğini ve vatandaşların geceyi evlerinde geçirmemeleri konusunda uyardı. Sokaklara çıkan vatandaşlar, evlerinin bahçelerinde ve uygun arazilerde ateş yakarak ısınmaya çalışırken geceyi dışarıda geçireceklerini ifade ettiler. Öte yandan Yozgat Valiliğince sarsıntıdan etkilenen Aydıncık, Kadışehri ve Çekerek ilçelerinde eğitim ve öğretime bir gün süre ile ara verildiği duyuruldu. Geceyi sokakta geçiren vatandaşlardan Nazlı Doğan, "Önce bir gürültü geldi. Daha sonra sallanmaya başladı. Çocuklarımı yanıma aldım ama dışarı çıkamadım. Ayaklarımın bağı çözüldü. Sonra küçük oğlumu alıp dışarı çıkabildim. Şok oldum, çok şiddetliydi. Evimiz küçük bir hasar aldı, ahırımızda hasar var, hayvanlarımız dışarıda." dedi. Hacı Ahmet Gün de deprem dolayısıyla evlerinde hasar olduğunu söyleyerek, “Tavanlar kırıldı. Deprem olduğunda ben balkondaydım. Sallantı başladı. Tavanlar düşmeye başladı." şeklinde konuştu.