YEREL HABERLER - 16 Kasım 2015 Pazartesi 22:23

“Erken Puberte” Konulu Eğitim

A
A
A
“Erken Puberte” Konulu Eğitim

Kırklareli’ndeki sağlık kuruluşlarında görevli aile hekimi ile çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanlarına yönelik, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Filiz Tütüncüler tarafından “Erken Puberte” konulu eğitim verileceği bildirildi.
Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Fatih Selvi, düzenlenecek programla ilgili yaptığı açıklamada, "İl Sağlık Müdürlüğü ve Trakya Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanlığı işbirliği ile, Kırklareli’ndeki sağlık kurum ve kuruluşlarında görevli aile hekimi ve çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanlarına yönelik olarak “2014-2015 Mezuniyet Sonrası Eğitim Proğramı” düzenlenecektir. Söz konusu eğitim programı kapsamında, 19 Kasım 2015 Perşembe günü saat 15.00’da Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü Eğitim Salonunda, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Filiz Tütüncüler tarafından “Erken Puberte” konulu eğitim verilecektir" dedi.
Dr. Ali Fatih Selvi, eğitime, tüm aile hekimleri ile çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanlarının davetli olduğunu ifade etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir