ASAYİŞ - 27 Kasım 2017 Pazartesi 21:41

Kaçak define kazısı yaparken suçüstü yakalandılar

A
A
A
Kaçak define kazısı yaparken suçüstü yakalandılar

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde kaçak define kazısı yaparken suçüstü yakalanan 6 kişi gözaltına alındı.

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde kaçak define kazısı yaparken suçüstü yakalanan 6 kişi gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre, Kırklareli Jandarma Komutanlığı ekipleri, Lüleburgaz ilçesi Eskitaşlı köyünde kaçak kazı yapıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. Yapılan operasyonda T.M., Ö.E., Ş.Ş.Ö. ve G.K. kazı yaparken suçüstü yakalandı. Olay yerinden kaçan Ö.K. ve M.K. ise köyün içinde yakalandı. Olay yerinde yapılan incelemede 1 metre genişliğindeki tünelin içinde 3 adet yüzük, bir adet elektrikli caraskal, 10 metre uzunluğunda halat ve bir adet makara bulundu. Yüzükler incelenmek üzere Kırklareli Müze Müdürlüğüne teslim edilirken, 6 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Mersin Mersin’de 3. Çevre Yolu, Üniversite Caddesi’ne bağlandı Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerince gerçekleştirilen yeni yol açma çalışmaları ile ’3. Çevre Yolu Devam Projesi’ kapsamında 3. Çevre Yolu, Üniversite Caddesi’ne bağlandı. Kentin ana arterlerinde yol genişletme, ilave yol açma ve bağlantı yolları oluşturma çalışmaları yürüten Mersin Büyükşehir Belediyesi, 980 metre uzunluğunda ve 35 metre genişliğinde yeni yol açtı. Toroslar İlçesi Mimar Sinan Bulvarı’ndan başlamak üzere Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi dönüş yoluna kadar devam eden 3. Çevre Yolu hattı çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Üniversite Kavşağı’na bağlandı. Çalışma öncesi 10 bin 680 metre uzunluğunda olan çevre yolu hattı ise çalışmalar sonrasında 11 bin 660 metre uzunluğuna çıktı. Yeni açılan yolda belediyenin Park ve Bahçeler Dairesi ekiplerince yürütülen refüj bitkilendirme ve çiçeklendirme çalışmaları ise devam ediyor. Saya Park Kavşağı’nda trafik yoğunluğu azalacak Sayapark Kavşağı’ndaki trafik yoğunluğunu açılan yeni bağlantı yolu sayesinde azaltmayı amaçlayan çalışma ile Güneykent Kavşağı’ndan Üniversite Caddesi’ne kadar kesintisiz bir trafik sürücülerin kullanımına sunuldu. Bisiklet yolunun da yer aldığı 3. Çevre Yolu Devam Projesi’nin ilk etap çalışmalarının, 66 günlük zaman diliminde tamamlanması ile birlikte yeni yol trafiğe açıldı. Çalışmalar sürecek Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’nin ’3. Çevre Yolu Devam Projesi’ kapsamında sürdüreceği çalışmalar ile Üniversite Kavşağı’ndan başlayacak olan 4 bin 200 metre uzunluğundaki hat ise Kuyuluk Otobanı’na bağlanacak. Bu devam projesi ile toplamda 11 bin 660 metre uzunluğundaki 3. Çevre Yolu hattının da toplamda 15 bin 860 metreye çıkarılması planlanıyor.
Aydın Taciz iddiası ile dövülmüştü, gerçek emniyette ortaya çıktı Aydın’ın İncirliova ilçesinde bir kız çocuğunu taciz ettiği gerekçesiyle öldüresiye dövülen şahıs ile ilgili gerçek emniyette ortaya çıkarken, şahsın taciz için değil gasp için darp edildiği belirlendi. Olay, İncirliova ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Aykut Ozan Caddesi’nde gece yarısı yaşandı. Edinilen bilgiye göre, başta 28 yaşındaki O.B. isimli başta olmak üzere yanındakiler 32 yaşındaki M.Ö. isimli şahsı küçük yaşta bir kızı taciz ettiğini iddia ederek darp etmişlerdi. Şahsı acımasızca darp eden ve mahalle sakinlerini de kışkırtarak şahsın üzerine salan O.B.’nin değişik suçlardan 4 ayrı sabıka kaydının olduğu ortaya çıktı. Gerçek emniyette oraya çıktı Mahalle arasında darp edildiği için konuşmaya mecali kalmadığını ve kendisini kimseye anlatamadığını belirten M.Ö.’nün gözaltına alındıktan sonra verdiği ifade gerçeği ortaya çıkardı. Öldüresiye dövülen M.Ö.’nün sanılanın aksine gasp mağduru olduğu belirlendi. Olayda arkadaşı ile birlikte M.Ö.’yü darp eden O.B.’nin yönetimindeki aracı şahsın üzerine sürüp tartışma çıkardıktan sonra tacizci iddiası ile M.Ö.yü darp ettiği belirtildi. O.B. ile yanında bulunan ve henüz kimlik bilgileri tespit edilemeyen şahsın darp ettikleri M.Ö.’nün sırt çantasında bulunan 2 bin TL parayı gasp etikleri ileri sürüldü. Adeta olaylar yumağına dönen olayı aydınlatmak için ekiplerin çalışmalarına devam ettiği öğrenildi. (MU-İK-