YEREL HABERLER - 12 Eylül 2015 Cumartesi 10:15

Kırklareli'de Elektrik Kesintisine Dikkat

A
A
A
Kırklareli'de Elektrik Kesintisine Dikkat

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde yapacağı çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.
TREDAŞ’tan yapılan açıklamada, Lüleburgaz İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında, 13 Eylül Pazar günü 02.00-10.00 saatleri arasında 2 saat süre ile bakım, onarım çalışması nedeniyle Lüleburgaz ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi, Yeni Sanayi arkası ve Güneş Mahallesi, Çetin Yelmez Bulvarı üzerinde bulunan 3. Şahıs OG. müşterilerde; 13 Eylül Pazar günü 08.00-18.00 saatleri arasında 10 saat süre ile bakım, onarım çalışması nedeniyle Atatürk Mahallesi, Yeni Sanayi arkasında bulunan 3. Şahıs OG. müşterilerde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.
Ayrıca TREDAŞ, aboneleri elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması, yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için Alo 186 Çağrı Merkezi’ne başvurmaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep Gastronomi kenti Gaziantep’te 40 TL’ye menü yemek hizmeti Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hayata geçirilen ’Haydi Sofraya Lokantası’nda 40 TL’ye içerisinde 4 çeşit yemeğin bulunduğu menü hizmeti verilmeye başlandı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, gastronomi kentinde önemli bir projeyi daha hayata geçirdi. Başkan Fatma Şahin liderliğinde önemli projelerle adından söz ettiren Gaziantep Büyükşehir, son zamanlarda yeme-içme sektöründe yaşanan ciddi artışlara karşı Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi’nde ’Haydi Sofraya’ lokantasını hizmete açtı. Faaliyete başlayan Haydi Sofraya lokantasında 4 çeşit yemekten oluşan menü 40 TL’ye satılıyor. Lokantada 12.00-13.30 saatleri arasında öğle yemeği, 17.30-19.30 saatleri arasında ise akşam yemeği hizmeti veriliyor. "4 çeşitten oluşan menüyü 40 TL gibi uygun bir fiyata satarak vatandaşlara hizmet vermekteyiz" Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Haydi Sofraya Lokanta Koordinatörü Ertuğrul Er, "Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’in talimatlarıyla yiyecek-içecek sektöründe ’Haydi Sofraya’ lokantamızı hayata geçirdik. Tesisimiz Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi içerisinde yer alıyor. Tesisimizde 4 çeşitten oluşan menüyü 40 TL gibi uygun bir fiyata satarak vatandaşlarımıza hizmet vermekteyiz. Haydi Sofraya lokantalarımız uygun fiyatı ile ilerleye günlerce şehrin değişik noktalarında da hizmet vermeye başlayacak. Burada öğle ve akşam olmak üzere 2 öğün olarak vatandaşlarımıza hizmet vermekteyiz. Öğle servisimiz 12.00-13.30 saatleri arasında, akşam servisimiz ise 17.30-19.30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi var. Vatandaşlar burada yemekleri yedikten sonra çok memnun kalarak teşekkür ediyor bizlere. Yani olumlu dönüşler alıyoruz" dedi.